Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
 

Betalingsvoorwaarden

Algemeen
Indien u een bestelling bij 123 Lens plaatst, verklaart u tevens akkoord te gaan met de betalingsvoorwaarden van 123 Lens. Deze betalingsvoorwaarden gelden tot 1 januari 2017. 123 Lens behoudt zich het recht de betalingsvoorwaarden te wijzigen na verloop van de geldigheidstermijn. 123 Lens houdt zich aan de regelgeving, zoals omschreven in het Nederlandse Wetboek.

Prijzen
Alle prijzen vermeld op onze site zijn inclusief BTW.

Betalingsvoorwaarden
Indien u woonachtig bent in Nederland:

1.
Voor zover niet anders is bepaald in de overeenkomst of aanvullende voorwaarden, dient u verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 14 dagen na het ingaan van de bedenktermijn.
123 Lens behoudt zich het recht voor bestellingen onder rembours of na vooruitbetaling te verzenden, zonder dat daar meerkosten voor worden gerekend.
Na het verstrijken van de hiervoor genoemde betalingsperiode, ontvangt u een 1e herinnering. Hieraan zijn nog geen extra kosten verbonden.
Na het verstrijken van deze 2e betalingsperiode ontvangt u een 2e herinnering. Hierbij zullen administratiekosten worden geheven. Deze bedragen 5,0% van het factuurbedrag, met een minimum van € 5,00.
Indien u na het verstrijken van deze nieuwe betalingsperiode nog niet heeft voldaan, ontvangt u een laatste herinnering. Deze zal verhoogd worden met 10,0% administratiekosten, met een minimum van € 10,00.
Mocht u -na gemaand te zijn- niet of niet volledig betalen, dan wordt het saldo met € 35,= administratie kosten verhoogd.
Tevens wordt voor 15% van het totale openstaande bedrag aan u doorberekend met een minimum van € 62,= (buitengerechtelijke incassokosten).
Ook bent u vanaf dat moment een rente verschuldigd van 1.5% (met een minimum van totaal € 15,-) per periode van 3 weken en worden alle nog niet betaalde rekeningen openbaar.

2.
Indien 123 Lens van mening is dat bovenstaande regeling niet van toepassing is, kan vooruitbetaling van de bestelling gevraagd worden. De bestelde artikelen worden dan direct na betaling verstuurd naar de besteller.

3.
Indien de bestelling kleurlenzen of een of meerdere zonnebrillen bevat zal de bestelling na vooruitbetaling worden verzonden. Hiervoor zijn in Nederland geen meerkosten verschuldigd.


4.
Indien door 123 Lens vooruitbetaling wordt verlangd en u wenst gebruik te maken van een regeling om 50% vooraf en 50% na levering te voldoen, kunt u contact opnemen met 123 Lens middels email (info@123lens.nl) of telefoon (+31 182 586601)

Indien u woonachtig bent buiten Nederland, maar in de Europese Unie:
De bestelling dient vooruit te worden betaald. U ontvangt na de bestelling een bevestiging met betalingsgegevens. Voor transport buiten Nederland in de Europese Unie geldt een transportvergoeding, welke afhankelijk is van het land van bestemming. Deze wordt in de bevestiging die u ontvangt meegenomen.
Indien u woonachtig bent buiten de Europese Unie:
De bestelling dient vooruit te worden betaald. U ontvangt na de bestelling een bevestiging met betalingsgegevens. Voor transport buiten Nederland in de Europese Unie geldt een transportvergoeding van € 30,-. Deze wordt in de bevestiging die u ontvangt nog niet meegenomen. U dient zelf een toeslag van 30 euro te berekenen op het totaalbedrag.

Factuur
Bij levering van de bestelde producten ontvangt u een officiële factuur. Van deze factuur is op verzoek een kopie leverbaar, echter geen nieuw origineel. Afrekening kan alleen geschieden in Euro.

Enig voorbehoud
Indien dit nodig geacht wordt, wordt contact gezocht met het B.K.R. te Tiel. Indien de gegevens die door het B.K.R. geleverd zijn niet toereikend zijn, zal contact opgenomen worden door een van de medewerkers van 123 Lens.

Waarom 123lens.nl?

Al 17 jaar het adres voor uw contactlenzen en lenzenvloeistof

Al 17 jaar het adres voor uw contactlenzen en lenzenvloeistof

Op rekening betalen en 14 dagen bedenktijd

Op rekening betalen en 14 dagen bedenktijd

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! (indien voorradig)

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! (indien voorradig)

Klantenservice

Klantenservice is bereikbaar:
ma. 9:30 - 14:30
di. t/m vr. 9:30 - 15:30

(0182) 58 66 01

info@123lens.nl


Ogenblik geduld aub, bezig met laden pagina