Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

EYEYE komkommer oogpads

EYEYE komkommer oogpads

EYEYE komkommer oogpads voor verfrissende oppeppers voor vermoeide en gestreste ogen

Helpen ook bij donkere kringen en wallen

Na een drukke dag of een vermoeiende avond is het lekker om je ogen te verwennen met speciale pads. Zeker als ze goed werken, lekker ruiken én er grappig uitzien.

EYEYE komkommer oog pads zijn heerlijke verfrissende doekjes met natuurlijk komkommer extract. De EYEYE komkommer oogpads zijn naast het komkommer extract verrijkt met diverse verzachtende bestanddelen die vaak in oog producten worden gebruikt zoals: pro-vitamine B5 en vitamine E, hyaluronzuur, plantaardige extracten als rozenblad, ginseng, groene thee en kamille en anti-oxidanten.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
11,87
9,67
per stuk
totaal 29,01
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 15:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

24 stuks

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Eyeye

Fabrikant

Barnaux Healthcare

Product informatie

Ga eerst lekker liggen en ontspan, beleef dan de verkoelende sensatie en de natuurlijke geur van frisse komkommer schijfjes en laat de pads je vermoeide en gestresste ogen verzachten en revitaliseren. De pads helpen ook bij het verminderen van wallen en donkere kringen onder de ogen. Al na één behandeling van ca. 10 minuten merk je het verfrissende resultaat. Voor een extra verkoelend effect leg je de pads eerst even in de koelkast.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen EYEYE komkommer oogpads

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling