Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

EyeCure!

 
Nooit meer leverbaar
EyeCure!

Zelfwarmend oogmasker voor de behandeling van Blefaritis

Geeft onmiddellijke en langdurige verlichting bij klachten ten gevolge van een instabiele traanfilm

Momenteel heeft Stanpharma een productieachterstand in de EyeCure! oogmaskers. Helaas is onze voorraad ook op. Als je je emailadres achterlaat, kunnen we een bericht sturen als ze weer leverbaar zijn. Excuses voor het ongemak.
Vervangend product

De EyeCure! is niet meer leverbaar

De EyeCure! is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de The Eye Doctor Premium te bestellen in plaats van de EyeCure!. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de EyeCure!. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,-, past door brievenbus

Fabrikant

Stanpharma

Product informatie

Het zelfwarmend oogmasker EyeCure! voor de behandeling van: Blefaritis, MGD (Meibomian gland dysfunction), Chalazion (gerstekorrel) en Hordeolum (strontje). Geeft onmiddellijke en langdurige verlichting bij klachten ten gevolge van een instabiele traanfilm, zoals: droge, vermoeide of branderige ogen en overvloedig tranende ogen.

Met de introductie van het veilige, zelfwarmende EyeCure! oogmasker wordt de standaardbehandeling voor Blefaritis en MGD een stuk gemakkelijker en effectiever.

Het EyeCure gelmasker wordt gebruikt in combinatie met gewone wattenschijfjes. Tweemaal daags moeten de ogen verwarmd worden en vervolgens reinigen en/of masseren. Elk masker is ca. 90 keer (3 maanden) te gebruiken.

De bijwerkingen van conserveringsmiddelen die in oogdruppels voorkomen, zijn bij mensen die al een instabiele traanfilm hebben meestal erger. Door de traanfilm te stabiliseren vergroot je de kans dat je de druppels wel kunt verdragen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen EyeCure!

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling