Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism daglens vermindert sferische aberraties

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen zijn speciaal ontworpen om onscherp beeld te corrigeren

De eerste daglens voor astigmaten die sferische aberraties vermindert. SofLens daily disposable Toric for Astigmatism combineert Bausch + Lomb’s hoog aangeschreven, wetenschappelijke reputatie op het gebied van torische technologie met het gemak van een daglens.
SofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme. Het Lo-Torque design houdt de lens uitzonderlijk stabiel tijdens het dragen. De geavanceerde optiek corrigeert astigmatisme door de lichtstralen te focussen op één ​​enkel punt voor een scherp en helder zicht.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 25 juni 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Soflens

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Hilafilcon A

Watergehalte 59

Zuurstofdoorlaatbaarheid 22

Fabrikant

Bausch+Lomb

Product informatie

Belangrijkste kenmerken en voordelen van SofLens daily disposable Toric for Astigmatism daglenzen

  • Scherp, helder zicht: De innovatieve asferische optiek is ontworpen om het contrast van het beeld op het netvlies te verbeteren en sferische aberraties te verminderen over het gehele sterktebereik.
  • ComfortMoist Technologie voor de hele dag comfort: Gereduceerde middendikte en niet-ionisch lensmateriaal zorgen voor een bevochtigbaar oppervlak, voor een uitstekend draagcomfort gedurende de gehele dag.
  • Gemakkelijk & eenvoudig te hanteren: Het hilafilcon B vermindert tranen & de ergonomische blisterverpakking is ontwikkeld voor een gemakkelijke, soepele verwijdering van de lens uit de verpakking.

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen zijn verpakt in een speciaal ontworpen en makkelijk te openen blisterverpakking.
De blisters zijn simpel aan elkaar te klikken, zodat u overal waar u heengaat gemakkelijk een paar SofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen kunt meenemen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast SofLens daily disposable Toric for Astigmatism ook alle overige Soflens contactlenzen van Bausch+Lomb in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen SofLens daily disposable Toric for Astigmatism

3.8 van 5

Gebasseerd op 5 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 3
3 Sterren 0
2 Sterren 1
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling