Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Regard K [flight-pack]

Regard K [flight-pack]

Regard K flight pack, volledig voorbereid op reis!

Ideaal. Uw favoriete lenzenvloeistof Regard K in handige flacon

Op grote hoogte kunnen uw ogen droog aan gaan voelen, dus het uitnemen van uw contactlenzen kan dan een zeer ontspannende werking hebben. Het geeft u ook de mogelijkheid om even te slapen.
Omdat u tijdens uw vlucht geen vloeistoffen mee mag nemen van meer dan 100ml, is er een flight pack van Regard K lenzenvloeistof ontwikkeld.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
10,33
8,39
per stuk
totaal 16,78
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

40ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Regard

Werkzame stof

Oxychlorite

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Vita Research

Product informatie

Wat krijg je bij je Regard K [flight-pack]?

  • Het aantal flacons (40ml) dat is besteld
  • Bij elke flacon een lenshouder
  • Bij elke bestelling een handige zipbag voor in het vliegtuig

REGARD K is een alles-in-één lenzenvloeistof voor harde/vormstabiele contactlenzen zonder conserveringsmiddelen. REGARD K is bestemd voor het reinigen, desinfecteren, inzetten en bewaren van alle harde/vormstabiele contactlenzen. REGARD K is ideaal bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof.

De stabiliserende en desinfecterende stoffen vallen na de desinfectie van de lenzen uiteen in natuurlijke en lichaamsvriendelijke bestanddelen: zout, water en zuurstof. Vloeistof voor gebruik bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof. Allergische reacties zijn onder andere te herkennen door prikkende ogen, roodheid en/of verhoogde lichtgevoeligheid

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Regard K [flight-pack]

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 3 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling