Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Bioflex RGP Conditioner + Cleaner

 
Bioflex RGP Conditioner + Cleaner

Bioflex RGP Conditioner & Bioflex RGP Cleaner

is een totaal combinatie voor het onderhoud van vormstabiele contactlenzen

Een prettige inzet- en bewaarvloeistof, gecombineerd met een goede intensief reiniger. Een prima combinatie voor het onderhoud van uw vormstabiele, zuurstof doorlaatbare contactlenzen
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum woensdag 23 juni 2021

Verpakkingseenheid

100ml + 30ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Bioflex

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide)

Fabrikant

Aqualent

Product informatie

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Bioflex RGP Conditioner + Cleaner

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling