Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Hy-Care

 
Nooit meer leverbaar
Hy-Care

Levering Hy-Care gestopt door CooperVision

De vloeistof Hy-Care is per oktober 2022 uit het assortiment gehaald

In de lenzenvloeistof Hy-Care is het antimicrobiële bestanddeel polyhexanide (1,3 ppm) toegevoegd, waardoor deze alles-in-één lenzenvloeistof extra hygiënisch is. Tel hierbij op dat Hy-Care lenzenvloeistof geschikt is voor alle type zachte contactlenzen, inclusief de moderne, hoog zuurstof doorlaatbare silicone hydrogel contactlenzen en u heeft een ideale vloeistof voor het reinigen, opbergen en inzetten van uw lenzen.

Vervangend product

De Hy-Care is niet meer leverbaar

De Hy-Care is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de 123 Sensation All-in-one te bestellen in plaats van de Hy-Care. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Hy-Care. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

360ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

Natriumhyaluronaat

Conserveringsmiddel

Polyhexanide

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

(bevat GEEN Chloorhexidine en Thiomersal)

Kenmerken Hy-Care lenzenvloeistof

 • Bevat hyaluronan, een smeermiddel dat van nature voorkomt in het oog
 • Krachtige desinfectie en toch vriendelijk voor het oog
 • Ontwikkeld om de pH-waarde van traanvocht na te bootsen
 • Vermindert bacteriën met 99,9%
 • Speciaal samengesteld om afzettingen van zachte contactlenzen te helpen verwijderen, waaronder siliconen hydrogel
  • Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

   Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

   123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
   Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

   Terug naar boven

Beoordelingen Hy-Care

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling