Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Elements

4.3, op basis van 3 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Oté Elements

Levering Oté Elements gestopt door Oté optics

De vloeistof Oté Elements is per juni 2016 uit het assortiment gehaald

Bescherming door antioxidant carnosine. Carnosine ondersteunt het natuurlijke beschermingsmechanisme van het oog tegen externe schadelijke invloeden zoals stof en UV straling die het dragen van contactlenzen negatief kunnen beïnvloeden.
Hydratatie door Pro-vitamine B5 en Hyaluronaat. Pro-vitamine B5 en Hyaluronaat voorkomen het uitdrogen van de lens. Daarnaast bevordert Pro-vitamine B5 het traanvocht milieu waardoor het zelf-herstellende proces van de cornea cellen wordt ondersteund.

Vervangend product

De Oté Elements is niet meer leverbaar

De Oté Elements is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Oté Sensation te bestellen in plaats van de Oté Elements. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Oté Elements. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

100ml / 360ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

Provitamin B5

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide)

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

In de meeste gevallen niet geschikt voor lensmateriaal met ionische polymeren, met o.a. uitzondering van Balafilcon A materiaal.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Elements

4.3 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 2
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling