Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Safe

 
Nooit meer leverbaar
Oté Safe

Levering Oté Safe 250ml gestopt door Oté optics

De vloeistof Oté Safe 250ml is per oktober 2022 uit het assortiment gehaald

Oté Safe 250ml neutralisatievloeistof kan gebruikt worden in combinatie met Oté Perox 3% waterstofperoxide.

Gedurende minimaal 20 minuten en maximaal 24 uur de lenzen reinigen met Oté Perox. Vervolgens afspoelen met Oté Safe 250ml en minimaal 10 minuten en maximaal 24 uur neutraliseren.
Gebruik hiervoor een lenshouder met ventiel

Vervangend product

De Oté Safe is niet meer leverbaar

De Oté Safe is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Oté Safe ampullen te bestellen in plaats van de Oté Safe. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Oté Safe. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

Catalase (op synthetische basis)

Conserveringsmiddel

Thiomersal 0,002%

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Safe

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling