Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Cooperflex Premium

 
Nooit meer leverbaar
Cooperflex Premium

CooperVision heeft de productie van Cooperflex Premium gestopt

De lens Cooperflex Premium is door CooperVision per 1 januari 2012 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

123 Maandlens Bio is een goed alternatief voor Cooperflex 55

Cooperflex Premium niet meer leverbaar

CooperVision heeft besloten de lens Cooperflex Premium per januari 2012 uit het assortiment te nemen. Als goed alternatief kunt u de lens 123 Maandlens Bio.
Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Materiaal samenstelling

Materiaal Methafilcon A

Watergehalte 55

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Cooperflex Premium zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Cooperflex Premium

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling