Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Cooperflex Toric

 
Nooit meer leverbaar
Cooperflex Toric

Levering Cooperflex Toric gestopt door CooperVision

De lens Cooperflex Toric is door CooperVision per januari 2012 uit het assortiment gehaald

CooperVision heeft besloten de lens Cooperflex Toric (XR) per januari 2012 uit het assortiment te nemen. Helaas is er voor deze lens niet direct een alternatief beschikbaar en adviseren wij dan ook om een nieuwe meting te laten verrichten bij een optometrist. Een optometrist in de omgeving kan gevonden worden middels de volgende website: praktijkzoeker optometristen.
Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Materiaal samenstelling

Materiaal Methafilcon A

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 18

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Cooperflex Toric worden gemaakt met de gepatenteerde techniek UltraSync® Technology. Door dit ontwerp blijft de lens extra stabiel in het oog zitten, zonder te draaien. Verder worden Cooperflex Toric gemaakt met een lichtblauwe handling-tint, zodat de lenzen in een witte lenshouder goed herkenbaar zijn.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Cooperflex Toric zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Cooperflex Toric

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling