Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Proclear EP

4.7, op basis van 3 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Proclear EP

CooperVision heeft de verkoop van Proclear EP gestopt

De lens Proclear EP is door CooperVision vanaf november 2015 uit het assortiment gehaald en wordt niet meer geleverd.

Uw huidige (zachte) contactlenzen voldoen dan eigenlijk niet meer voor het lezen? Proclear EP (Early Presbyopie) is speciaal ontwikkeld voor als u problemen heeft met het scherp zien van dichtbij, midden en ver en u liever geen bril wilt dragen. Dankzij de PC-Technology biedt Proclear EP u alle comfort en veiligheid om gewoon alles te blijven doen zoals u gewend bent.

Vervangend product

De Proclear EP is niet meer leverbaar

De Proclear EP is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Proclear multifocal te bestellen in plaats van de Proclear EP. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Proclear EP. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Proclear

Materiaal samenstelling

Materiaal Omafilcon A

Watergehalte 60

Zuurstofdoorlaatbaarheid 16

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

De Proclear EP contactlens heeft een zorgvuldig ontwikkeld design, waardoor u op elke afstand haarscherp ziet. Bovendien is uit klinisch onderzoek gebleken dat 84% Proclear EP verkiest boven ‘gewone’ lenzen.

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Proclear EP zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Proclear EP

4.7 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
0% Aanbevolen

Gebasseerd op 0 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling