Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric

clariti XR toric

clariti XR toric

clariti toric xr met eXtRa hoge cylinders

voor superieur comfort, uitstekende visuele scherpte en gemak

De bevochtiging van clariti toric xr is inherent aan het gepatenteerde AquaGen™ proces waarbij, in tegenstelling tot andere silicone materialen, geen oppervlakte behandeling of bevochtigende bestanddelen zijn toegepast.
Met de clariti toric xr is het ook mogelijk om met een hoge cylinder een silicone hydrogel contactlens te dragen.

Let op: Levertijd circa 35 werkdagen. De reden hiervan is dat deze lenzen speciaal op maat worden gemaakt. Deze levertijd is langer dan normaal door vertragingen in de productie als gevolg van gebrek aan grondstoffen en personeel bij de fabrikant.


Bij clariti XR toric contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum woensdag 24 april 2024

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Clariti

Materiaal samenstelling

Materiaal somofilcon a

Watergehalte 56

Zuurstofdoorlaatbaarheid 57

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Overdag worden onze ogen blootgesteld aan de gevaren van UVA en UVB stralen. Zelfs op een bewolkte dag bereikt zo’n 80% van de UVA en UVB stralen ons. clariti toric lenzen hebben een ingebouwde UV bescherming, waarmee schadelijke UVA- en UVB stralen worden gefilterd om de gezondheid van de ogen op langere termijn te kunnen bevorderen.
De juiste balans van zuurstoftransmissie, ontbreken van oppervlakte behandeling, uitstekende bevochtiging, lage modulus en hoge wateropname maken een dat clariti toric die optimale gezondheid en comfort biedt.
Deze bescherming vervangt niet de beschermende werking van een zonnebril, maar draagt wel bij aan een betere bescherming

De contactlenzen van het merk clariti werden voorheen uitgebracht door Sauflon. Door de overname van Sauflon door CooperVision is de verpakking in de loop der tijd aangepast en wordt nu de naam van de huidige fabrikant CooperVision op de verpakking vermeld.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

clariti XR toric zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast clariti XR toric ook alle overige Clariti contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen clariti XR toric

5.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
85% Aanbevolen

Gebasseerd op 7 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling