Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

clariti multifocal

clariti multifocal

clariti multifocal silicone hydrogel maandlenzen

geven een optimaal draagcomfort en gezondheid voor het oog

Met de clariti multifocal silicone hydrogel maandlenzen van CooperVison heeft u, door het juiste uitbalanceren van de zuurstof doorlaatbaarheid, oppervlaktebehandeling, hoge vochtigheid, hoge modulus en het hoge watergehalte, een contactlens die optimaal draagcomfort en gezondheid voor het oog biedt.<


Bij clariti multifocal contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 16 december 2023

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Clariti

Materiaal samenstelling

Materiaal somofilcon a (filcon II-3)

Watergehalte 56

Zuurstofdoorlaatbaarheid 86

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

clariti multifocal maken gebruik van de AquaGen-technologie, waardoor de lenzen de gehele dag een vochtig, comfortabel gevoel geven. Dit in combinatie met het hoge watergehalte van liefst 56&perc; is een goede vochthuishouding in het oog gegarandeerd.
In de gehele leeszone is de lens progressief, waardoor een geleidelijke overgang tussen de verschillende sterktes wordt verkregen.

De contactlenzen van het merk clariti werden voorheen uitgebracht door Sauflon. Door de overname van Sauflon door CooperVision is de verpakking in de loop der tijd aangepast en wordt nu de naam van de huidige fabrikant CooperVision op de verpakking vermeld.

Laat uw clariti multifocal contactlenzen aanmeten door een specialist, zodat u zeker weet dat u de juiste sterktes draagt en zo een optimaal zichtvermogen krijgt.

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

clariti multifocal zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast clariti multifocal ook alle overige Clariti contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen clariti multifocal

3.7 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 1
1 Sterren 0
77% Aanbevolen

Gebasseerd op 9 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling