Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

clariti multifocal

3.7, op basis van 3 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
clariti multifocal

clariti multifocal silicone hydrogel maandlenzen

geven een optimaal draagcomfort en gezondheid voor het oog

Met de clariti multifocal silicone hydrogel maandlenzen van CooperVison heeft u, door het juiste uitbalanceren van de zuurstof doorlaatbaarheid, oppervlaktebehandeling, hoge vochtigheid, hoge modulus en het hoge watergehalte, een contactlens die optimaal draagcomfort en gezondheid voor het oog biedt.


Bij clariti multifocal contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Clariti

Materiaal samenstelling

Materiaal somofilcon a (filcon II-3)

Watergehalte 56

Zuurstofdoorlaatbaarheid 86

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

clariti multifocal maken gebruik van de AquaGen-technologie, waardoor de lenzen de gehele dag een vochtig, comfortabel gevoel geven. Dit in combinatie met het hoge watergehalte van liefst 56&perc; is een goede vochthuishouding in het oog gegarandeerd.
In de gehele leeszone is de lens progressief, waardoor een geleidelijke overgang tussen de verschillende sterktes wordt verkregen.

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

clariti multifocal zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen clariti multifocal

3.7 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 1
1 Sterren 0
77% Aanbevolen

Gebasseerd op 9 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling