Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

ActiFresh 400

 
ActiFresh 400

Hydron | CooperVision heeft de productie van Actifresh 400 gestopt

De lens Actifresh 400 is door Hydron | CooperVision per december 2008 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Wij adviseren u om over te stappen naar de lens Proclear. Deze maandlens is qua comfort en prestaties beter dan Actifresh 400 en zal dus zeer waarschijnlijk voor u een goede vervanging zijn voor de Actifresh 400 lenzen die u tot dit moment heeft gedragen.
Middels de volgende link komt u op de pagina om een proefpaar van de Proclear lenzen te bestellen en zo zelf te ondervinden dat deze lenzen een goed alternatief voor u kunnen zijn:

Proclear

Lees meer

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 35.00
Past door brievenbus

Materiaal samenstelling

Materiaal Lidofilcon A

Watergehalte 73

Zuurstofdoorlaatbaarheid 36

Fabrikant

Hydron

Product informatie

Onze excuses voor uw ongemak

Klik hier voor een overzicht van alle maandlenzen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

ActiFresh 400 zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven