Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

ActiFresh 400

 
Nooit meer leverbaar
ActiFresh 400

Hydron | CooperVision heeft de productie van Actifresh 400 gestopt

De maandlens Actifresh 400 is door Hydron | CooperVision per december 2008 uit het assortiment gehaald

Actifresh 400 maandlenzen niet meer leverbaar

De fabrikant Hydron | CooperVision is met de productie van de maandlenzen Actifresh 400 gestopt met ingang van december 2008.
Wij adviseren u om over te stappen op Soflens 59 maandlenzen van Bausch + Lomb.
Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Materiaal samenstelling

Materiaal Lidofilcon A

Watergehalte 73

Zuurstofdoorlaatbaarheid 36

Fabrikant

Hydron

Product informatie

ActiFresh 400 zijn maandlenzen die extra veel zuurstof naar het oog doorlaten. ActiFresh 400 is speciaal ontworpen voor eenvoudige hantering, heeft een hoog vochtgehalte en beschermt tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Maandlenzen kunnen tot een maand worden gebruikt. Ze moeten elke avond gereinigd worden met lenzenvloeistof en de volgende ochtend weer worden ingezet.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

ActiFresh 400 zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen ActiFresh 400

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling