Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Extreme H2O 59%

5.0, op basis van 1 beoordeling(en).
Extreme H2O 59%

Extreme H2O 59% ideaal voor beeldschermgebruikers

Voor hoog comfort in droge omstandigheden.

Extreme H2O 59% contactlenzen zijn maandlenzen die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen die snel last hebben van droge ogen. Ze zijn gemaakt van hioxifilcon A, dat een watergehalte van 59% heeft.
Het materiaal heeft de eigenschap dat vervuiling als eiwitaanslag zeer slecht aan de lens hechten, hetgeen resulteert in een schone comfortabele lens gedurende de gehele dag.

Vervangend product

De Extreme H2O 59% is tijdelijk niet leverbaar

De Extreme H2O 59% is tijdelijk niet leverbaar. Bestel in plaats van de Extreme H2O 59% de SofLens 59. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Extreme H2O 59%. Vervangend product bekijken

Lees meer

Tijdelijk niet leverbaar

We sturen u een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Geef me een seintje

Overige informatie

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Extreme H2O

Materiaal samenstelling

Materiaal Hioxifilcon A

Watergehalte 59

Zuurstofdoorlaatbaarheid 21

Fabrikant

X-CEL

Product informatie

Er zijn meerdere factoren die droge ogen kunnen veroorzaken bij mensen die maand- of andere contactlenzen dragen. Te denken valt onder andere aan lange tijd achter de computer zitten, maar ook kunstlicht en airconditioning kunnen droge ogen tot gevolg hebben. Met Extreme H2O 59% maandlenzen wordt voorkomen dat de ogen uitdrogen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Extreme H2O 59% zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Extreme H2O 59%

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling