Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
 

CLENS-100 Lens Drops

4.6, op basis van 16 beoordeling(en).
CLENS-100 Lens Drops

CLENS-100 Lens Drops is de nieuwe kijk op lenscomfort

Uw lenzen zitten niet lekker...? dat hoeft niet aan uw lenzen te liggen

CLENS-100 Lens Drops => OPTI-FREE PRO

De fabrikant Alcon van CLENS-100 Lens Drops heeft besloten de oogdruppels uit het assortiment te nemen. Inmiddels worden de oogdruppels al niet meer geproduceerd.
Helaas zijn de CLENS-100 Lens Drops geheel uitverkocht. Alcon adviseert u over te stappen op OPTI-FREE PRO

Onze excuses voor uw ongemak.

OPTI-FREE PRO bestellen
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

10ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €35,- middels pakket post

Werkzame stof

PEG-11 laurylethercarbonzuur

Conserveringsmiddel

PolyQUAD (0,001%)

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Herkent u dit? U heeft uw lenzen in, ze zitten perfect. Niets aan de hand. Maar in de loop van de dag gaan ze oncomfortabel aanvoelen, een beetje irriteren. Soms doet u uw lenzen voor het einde van de dag zelfs uit.
Dit ongemak kan veroorzaakt worden door vuil, maar vooral ook door de aanmaak van eiwitten (die in uw traanvocht zitten) tussen de lenzen en het oog. Het gevolg: droogheid, irritatie en soms zelfs een wazig zicht. Daar heeft u toch geen lenzen voor aangeschaft.

Met CLENS-100 Lens Drops kunt u dit ongemak voorkomen.
Met standaard comfort oogdruppels bevochtigt en verfrist u de lenzen. Met CLENS-100 Lens Drops doet u meer. CLENS-100 Lens Drops is de enige comfort oogdruppel waarvan klinisch is bewezen dat het eiwitvorming tegengaat terwijl u uw lenzen draagt, zodat uw lenzen helder blijven. CLENS-100 Lens Drops doet dus meer dan alleen bevochtigen en verfrissen.

Uit onderzoek blijkt dat lensdragers die CLENS-100 Lens Drops gebruiken, vinden dat hun lenzen de hele dag fris, vochtig en comfortabel aanvoelen. Zelfs na bijvoorbeeld een lange dag werken.

CLENS-100 Lens Drops

  • bevochtigt en verfrist uw lenzen
  • reinigt tijdens het dragen van de lenzen
  • helpt eiwitopbouw op de zachte lenzen voorkomen

CLENS-100 Lens Drops is geschikt voor zachte en vormstabiele (harde) contactlenzen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven