Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Systane Ultra UD

5.0, op basis van 1 beoordeling(en).
Systane Ultra UD

De productie van Systane Ultra UD gestopt.

Per januari 2021 is Systane Ultra UD niet meer leverbaar.

Alcon heeft de productie van Systane Ultra UD gestopt.
Een alternatief is de oogdruppel Blink® intensive tears (ampullen).
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

30 x 0,7ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Systane

Werkzame stof

polyethyleenglycol 400, propyleenglycol, hydroxypropylguar, sorbitol, aminomethylpropanol, boorzuur, kaliumchloride, natriumchloride, dinatriumedetaat

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Systane Ultra UD voor droge ogen met deficiëntie van de waterige en mucine laag, zonder bewaarmiddel. Te gebruiken bij droge, vermoeide en geïrriteerde ogen. Brandende en prikkende ogen. Systane Ultra UD is te gebruiken zonder de contactlenzen uit te nemen. Systane Ultra UD zijn hydraterende oogdruppels zonder conserveringsmiddel voor langdurige verlichting van droge ogen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven