Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Biotrue Rewetting Eye Drops

3.0, op basis van 2 beoordeling(en).
Biotrue Rewetting Eye Drops

Biotrue bevochtigende oogdruppels is geschikt voor alle soorten contactlenzen

Een oogdruppel voor een snelle en natuurlijke bevochtiging

Biotrue Rewetting Eye Drops => Aqualarm Intensive Spray

De fabrikant Bausch+Lomb van Biotrue Rewetting Eye Drops heeft besloten de oogdruppels uit het assortiment te nemen. Inmiddels worden de oogdruppels al niet meer geproduceerd.
Helaas zijn de Biotrue Rewetting Eye Drops geheel uitverkocht. Bausch+Lomb adviseert u over te stappen op Aqualarm Intensive Spray

Onze excuses voor uw ongemak.

Aqualarm Intensive Spray bestellen
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

10ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €35,- middels pakket post

Merk

Biotrue

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

Hyaluronaat

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Bausch+Lomb

Product informatie

Biotrue rewetting eyedrops is een ideale oplossing voor mensen die last hebben van droge ogen veroorzaakt door externe factoren zoals bijvoorbeeld, airconditioning, het weer en gebruik van contactlenzen, maar ook voor mensen die veel werken met digitale apparaten en als gevolg daarvan minder vaak knipperen met hun ogen.

Biotrue bevochtigende oogdruppels

Bausch+Lomb heeft zich bij de ontwikkeling van Biotrue producten laten inspireren door het oog zelf. Bausch+Lomb heeft nauwkeurig onderzocht hoe het oog zich van nature werkt. Biotrue bevochtigende oogdruppels zijn op 2 manieren bio-geïnspireerd. Ten eerste heeft de oogdruppel dezelfde PH-waarde als het natuurlijke traanvocht zodat ze zeer comfortabel aanvoelen. Biotrue bevochtigende oogdruppels bevat verder een natuurlijke bevochtiger, hyaluronaat, die ook in het oog voorkomt en dat de gehele dag de lens vochtig houdt voor lang draagcomfort. De Biotrue producten maken het lensdragen buitengewoon comfortabel.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven