(0182) 58 66 01 info@123lens.nl
Selecteer een pagina

Wanneer u online aankopen doet, wilt u dat uw privacy, veiligheid en de kwaliteit van uw aankoop gegarandeerd worden. Dit is extra belangrijk bij gezondheidsproducten zoals medicijnen, medische hulpmiddelen en natuurlijk contactlenzen. Gelukkig kunnen we bij 123 Lens garanderen dat uw veiligheid bij ons gewaarborgd wordt, maar u hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Onze betrouwbaarheid wordt namelijk gegarandeerd door het waarborgcertificaat van Thuiswinkel.org. 

Wat houdt zo’n waarborgcertificaat precies in? Wat maakt Thuiswinkel.org een autoriteit op dit gebied? En betekent dit dat uw veiligheid hiermee gegarandeerd is? In deze blog leggen we het uit. 

Wat is Thuiswinkel.org precies? 

U heeft het ongetwijfeld wel eens gezien: het rood-groen-witte logo van Thuiswinkel.org. Vaak is dit te vinden op de homepage en/of betaalpagina van een webwinkel in de vorm van een keurmerk. Ziet u dit staan? Dan betekent het dat de webwinkel waar u zich begeeft betrouwbaar en veilig is. Toch geeft dit geen 100 procent zekerheid, aangezien sommige malafide webshops misbruik maken van het keurmerk en deze zonder certificaat op hun website plaatsen. Als u zeker wilt weten of een webshop in het bezit is van het Thuiswinkel Waarborg, kunt u de winkel opzoeken op de ledenlijst van Thuiswinkel.org. Staat de site hier niet tussen? Dan is het keurmerk dus onterecht geplaatst (en kunt u hier melding van maken).

Maar Thuiswinkel.org is meer dan alleen een keurmerk. Met ruim 2.200 leden is het de grootste belangenvertegenwoordiger van de online-winkeliersbranche. De leden begeven zich in allerlei sectoren, van kleding en elektronica tot verzekering en natuurlijk contactlenzen, want 123 Lens is ook trots lid van Thuiswinkel.org. 

Wat betekent het Thuiswinkel keurmerk? 

Als belangenvereniging helpt Thuiswinkel.org ondernemers met advies, training en onderzoek. Voor consumenten als u blijft het Thuiswinkel.org keurmerk echter de belangrijkste functie van de vereniging. 123 Lens is al sinds 2010 in het bezit van dit gerenommeerde keurmerk, maar wat betekent dit precies? 

Om dit keurmerk te behouden wordt onze webwinkel jaarlijks beoordeeld op juridisch, technisch en financieel gebied. Daarnaast worden we elk half jaar beoordeeld op de veiligheid en privacybescherming van onze website. Dit levert het Certificaat Thuiswinkel Waarborg op, waarmee wij u 10 zekerheden bieden. De belangrijkste lichten we hier verder toe:  

Aanspreekbaarheid en bereikbaarheid 

Ten eerste garandeert het certificaat dat wij als webwinkel volledig binnen de wet opereren. Dit betekent onder andere dat er altijd een bedenktijd is van minimaal 14 dagen. Daarnaast valt in het certificaat ook te lezen waarin we gevestigd zijn, wat ons KvK-nummer is en hoe u contact met ons op kunt nemen. Kortom: alles om te bewijzen dat we een echt, aanspreekbaar en bereikbaar bedrijf zijn.

Duidelijkheid en eerlijkheid over prijs en aanbod

Daarnaast staat het Thuiswinkel keurmerk garant voor duidelijkheid en eerlijkheid over ons prijs en aanbod. De prijs die bij onze contactlenzen staat aangegeven, is dus ook echt de prijs die u voor uw lenzen betaalt, inclusief BTW. Daarnaast plaatsen we bij elk product een duidelijke en eerlijke omschrijving. Zijn er toch nog onduidelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. U weet dus altijd wat u krijgt. 

Bij 123 Lens kunt u veilig contactlenzen bestellen, privacy en veiligheid staan voorop

Veiligheid en Privacy 

Het is misschien wel het belangrijkste aspect van het Thuiswinkel keurmerk: de garantie van uw veiligheid en privacy. Om het keurmerk te verdienen moeten wij een veilige website en betaalomgeving, en een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens aanbieden. Aan het keurmerk op onze homepage ziet u dus dat uw privacy en veiligheid bij ons hoog in het vaandel staan.  

Contactlenzen veilig bestellen bij 123 Lens

Het keurmerk van Thuiswinkel.org garandeert dus dat wij altijd eerlijk en duidelijk zijn over onze prijzen en producten, dat we uw veiligheid en privacy altijd voorop stellen en dat – mocht er toch iets misgaan of onduidelijk zijn – wij aansprakelijk en bereikbaar zijn. Dit alles zorgt ervoor dat u uw contactlenzen veilig kunt bestellen via de webshop van 123 Lens. Houden wij ons niet aan de eisen van Thuiswinkel.org, dan verliezen wij ons certificaat. Dus zolang u het certificaat op onze website ziet kunt u ervan op aan dat u uw contactlenzen op een veilige wijze bestelt. 

U kunt het volledige Certificaat Thuiswinkel Waarborg hier bekijken. Heeft u na het lezen van deze blog en het certificaat toch nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over hoe wij uw veiligheid in het bestelproces garanderen.