Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

VVV Giftcard

Betalen met de VVV Giftcard

Wat is de VVV Giftcard?

De VVV Giftcard is de breedst besteedbare online cadeaukaart en te verzilveren bij toonaangevende webshops. 123 Lens is aangesloten bij de VVV Giftcard. Voor alle aangesloten webshops kijkt u op vvvcadeaubonnen.nl. Wilt u meer informatie over de uitgever van de VVV Giftcard? Of wilt u meer weten over de waarde van de Giftcard, de geldigheid of wat te doen bij diefstal van de Giftcard. Ga dan naar vvvcadeaubonnen.nl.

Kan ik ook een deel van mijn bestelling betalen met een VVV Giftcard?

Ja, dat kan. Het restantbedrag betaalt u dan op een andere manier. Het is alleen niet mogelijk een deel van de waarde van de kaart te besteden als het aankoopbedrag hoger is dan het bedrag dat u wilt afschrijven van de kaart.

Hoe werkt het betalen precies?

In het bestellingsproces kunt u uw betaalmethode kiezen. Vink hier VVV Giftcard aan. De betaling kunt u doen door uw naam, het kaartnummer en de krascode in te vullen en daarna te klikken op de betaalknop.

Wat is mijn krascode?

De krascode is een extra vier- tot achtcijferige beveiligingscode die op de achterkant van de kaart staat onder de kraslaag. De krascode is een extra beveiliging om zeker te stellen dat u in het bezit bent van de kaart.

Wat gebeurt er als ik te weinig saldo op mijn kaart heb staan?

Als u niet genoeg geld op de giftcard heeft staan om de gehele bestelling te voldoen, kunt u naast de Giftcard kiezen voor een van onze andere betaalmethodes. U doet dit dan nadat u de betaling met de VVV Giftcard heeft afgerond.

Wat gebeurt er als ik meer saldo op mijn kaart heb staan dan mijn bestelling?

Als u meer saldo op uw kaart heeft staan dan kunt u uiteraard gewoon uw bestelling doen. Het resterende saldo blijft gewoon op de kaart staan en kunt u bij uw volgende bestelling besteden.

Ik kan maar € 50 verzilveren, hoe kan dit?

Per 1 juli 2020 is de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving geïmplementeerd in de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). De invoering hiervan heeft impact op het accepteren van een aantal cadeaukaarten, waaronder de VVV Cadeaukaart, omdat deze gezien worden als ‘elektronisch geld’ (EGI) en vallen onder de werking van deze wet. Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van de transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan €50. Uiteraard kunt u het resterende deel betalen met iDeal.

Kan ik meerdere cadeaukaarten gebruiken bij een betaling?

Jazeker! We accepteren meerdere VVV Giftcards tegelijkertijd (na elkaar invoeren).
Ogenblik geduld aub, bezig met laden pagina