(0182) 58 66 01 info@123lens.nl
Selecteer een pagina

Kanker is een van de grootste bedreigingen op het menselijk leven in de Westerse wereld. Er zijn weinig ziektes die zo vaak en zo heftig toeslaan. Bijna iedereen heeft helaas wel ervaring met kanker in zijn of haar directe omgeving, u misschien ook wel. Gelukkig staat de medische wereld niet stil en is deze vreselijke ziekte steeds beter te bestrijden en te voorkomen. Eén van de voorvechters voor onderzoek naar kanker in Nederland is KWF Kankerbestrijding.

Wij vinden het enorm belangrijk dat kanker zo snel mogelijk de wereld uit geholpen wordt; daarom is 123 Lens vriend van het KWF. Wat dat precies inhoudt en hoe u kunt helpen, vertellen we graag in deze blog.

KWF Kankerbestrijding

Laten we beginnen met een blik te werpen op KWF Kankerbestrijding. Bijna iedereen kent deze organisatie die zich inzet voor de bestrijding van kanker, maar wat doen ze precies? Het KWF zet zich in voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dit is hard nodig, aangezien kanker nog steeds doodsoorzaak nummer 1 is in Nederland. Volgens cijfers van het KWF waren bijna 47.000 van de 153.000 sterfgevallen in 2018 toe te schrijven aan deze verwoestende ziekte. 

Het KWF wil dit getal terugbrengen en streeft naar de dag waarop niemand meer hoeft te overlijden aan kanker. Dat doen ze onder andere door bewustwording te creëren over de verschillende vormen van kanker en hoe deze te voorkomen zijn. Een concreet voorbeeld is de campagne voor een rookvrije generatie, waarmee ze kinderen van de sigaret af willen houden. Daarnaast steunt de organisatie ook veel onderzoek naar kanker, met als voornaamste doel de medische innovaties zo snel mogelijk te vertalen naar praktische toepassingen voor patiënten. Zo kunnen we nog wel lang doorgaan met het opnoemen van de goede werken van KWF kankerbestrijding. Wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u terecht op de website van het KWF

Gedeelde visie voor een lang en gezond leven 

KWF kankerbestrijding zet zich dus in voor een lang en gezond leven voor iedereen. 123 Lens deelt deze visie en is dan ook zakenvriend van het KWF. Wij zijn van mening dat een goed zicht bijdraagt aan een gelukkig en gezond leven op elke leeftijd. Door een ruime selectie van contactlenzen aan te bieden helpen wij op onze eigen manier mee aan een lang en gezond leven voor iedereen.

Oudere man
Net als het KWF wil 123 Lens iedereen zo lang mogelijk laten genieten van z’n gezondheid.

Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat kanker één van de grootste bedreigingen van onze tijd is. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan de bestrijding van deze nare ziekte. Dit doen wij door zakenvriend van het KWF te zijn en een deel van onze inkomsten af te staan aan de bestrijding van kanker. Met elk doosje lenzen dat u bij ons koopt steunt u dan ook het KWF. 

Steun het KWF: koop lenzen bij 123 Lens

Wanneer u uw lenzen bij 123 Lens koopt, helpt u dus automatisch mee in de strijd tegen kanker, zonder extra te hoeven betalen. Bent u toe aan (nieuwe) contactlenzen en wilt u het KWF steunen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Hier vindt u veel verschillende soorten zachte lenzen tegen een scherpe prijs. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.