Blogs met kennis over contactlenzen
123 Lens Blog

Blogs met informatie over contactlenzen, ogen en lenzenvloeistof

Sinds 2000 is 123 Lens dé online aanbieder van contactlenzen, lenzenvloeistof en aanverwante artikelen die de gezondheid van jouw ogen ondersteunen. Met interessante blogs maken wij onze kennis voor jou beschikbaar.

Laatste post

Herken jij de symptomen van cataract in het dagelijks leven?
123Lens draagt bij aa bewustwording rondom de symptomen van cataract

Juni is cataract bewustwordingsmaand: waarom is dit zo belangrijk?

De hele maand juni staat in het teken van bewustwording van cataract. Cataract is een oogziekte die bij veel mensen misschien beter bekend is als staar. Hoewel ongeveer 300.000 mensen in ons land staar hebben, weet nog steeds niet iedereen de symptomen te herkennen. Bewustwording is dus heel belangrijk en 123 Lens draagt daar graag een steentje aan bij.

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven van onze tips & tricks?

Blogs met interessante informatie over alles wat met zicht, ogen en contactlenzen gaat, kun je nu ook makkelijk in je mailbox ontvangen. Er wordt regelmatig een mail verstuurd met interessante artikelen over jouw ogen en hoe je het beste om kunt gaan met je contactlenzen en lenzenvloeistof. Meld je nu gauw aan en mis niks meer.

Informatie over contactlenzen, lenzenvloeistoffen en aanverwante artikelen

Contactlenzen verbeteren je gezichtsvermogen. Of je nu last hebt van verziendheid, bijziendheid of astigmatisme. Maar wat komt er allemaal kijken bij het dragen van contactlenzen? In de blogs nemen wij je mee in de wereld van de contactlenzen. We leggen uit welke soorten contactlenzen er allemaal zijn. Welke soorten contactlensvloeistoffen er op markt te verkrijgen zijn. Maar ook de bijproducten zoals oogdruppels worden behandeld. In de blogs komen diverse onderwerpen aan bod. Ook informatie over de diverse oogspecialisten, zoals de optometrist, opticien en contactlensspecialist worden behandeld.

Is er een onderwerp waar jij interesse in hebt, waar je meer over zou willen weten? Mail ons en laat het ons weten. Wij kijken of we hier een mooi blog over kunnen schrijven.