Blogs met kennis over contactlenzen
123 Lens Blog

Blogs met informatie over contactlenzen, ogen en lenzenvloeistof

Sinds 2000 is 123 Lens dé online aanbieder van contactlenzen, lenzenvloeistof en aanverwante artikelen die de gezondheid van jouw ogen ondersteunen. Met interessante blogs maken wij onze kennis voor jou beschikbaar.

Laatste post

Heb jij medische contactlenzen nodig?
Oogtest voor lenzen of bril

Wanneer krijg je medische contactlenzen?

Bij 123Lens vind je een groot assortiment contactlenzen, van maandlenzen en weeklenzen tot daglenzen. Toch zijn er twee soorten contactlens welke wij niet verkopen: de medische contactlens en de vormstabiele contactlens. Ben jij benieuwd wanneer medische contactlenzen worden voorgeschreven of wat het verschil is tussen normale contactlenzen en medische contactlenzen? 123Lens vertelt je er alles over.

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven van onze tips & tricks?

Blogs met interessante informatie over alles wat met zicht, ogen en contactlenzen gaat, kun je nu ook makkelijk in je mailbox ontvangen. Er wordt regelmatig een mail verstuurd met interessante artikelen over jouw ogen en hoe je het beste om kunt gaan met je contactlenzen en lenzenvloeistof. Meld je nu gauw aan en mis niks meer.

Informatie over contactlenzen, lenzenvloeistoffen en aanverwante artikelen

Contactlenzen verbeteren je gezichtsvermogen. Of je nu last hebt van verziendheid, bijziendheid of astigmatisme. Maar wat komt er allemaal kijken bij het dragen van contactlenzen? In de blogs nemen wij je mee in de wereld van de contactlenzen. We leggen uit welke soorten contactlenzen er allemaal zijn. Welke soorten contactlensvloeistoffen er op markt te verkrijgen zijn. Maar ook de bijproducten zoals oogdruppels worden behandeld. In de blogs komen diverse onderwerpen aan bod. Ook informatie over de diverse oogspecialisten, zoals de optometrist, opticien en contactlensspecialist worden behandeld.

Is er een onderwerp waar jij interesse in hebt, waar je meer over zou willen weten? Mail ons en laat het ons weten. Wij kijken of we hier een mooi blog over kunnen schrijven.