Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

EYEYE saline (zonder conservering)

EYEYE saline (zonder conservering)

EYEYE saline is een zoutoplossing voor het afspoelen

geschikt voor vormstabiele en zachte lenzen (geen conserveermiddel)

EYEYE saline (zonder conservering) is een zoutoplossing (saline) welke geschikt is voor alle typen contactlenzen, zowel zachte als harde/vormstabiele contactlenzen. EYEYE saline (zonder conservering) is zonder conserveermiddel en dus beperkt houdbaar na opening.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

360ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Eyeye

Werkzame stof

Natriumchloride 0,9%, EDTA

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Barnaux Healthcare

Product informatie

EYEYE saline (zonder conservering) is te gebruiken om contactlenzen af te spoelen alvorens u de lenzen gaat gebruiken. Deze oplossing wordt bijvoorbeeld gebruikt nadat u uw lenzen heeft gereinigd met een 'peroxide' lenzenvloeistof. EYEYE saline zorgt ervoor dat er geen resten van waterstofperoxide in uw lenzen blijven zitten voordat u de contactlenzen weer in het oog plaatst. Na opening is de fles 2 maanden houdbaar.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen EYEYE saline (zonder conservering)

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling