Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Acuvue lenzen kopen? 123lens.nl | Snel geleverd

ACUVUE

Door het gebruik van innovatieve technologie combineren ACUVUE® contactlenzen een helder zicht met optimaal draagcomfort.
De ultraviolet (UV) straling van de zon is net zo schadelijk voor uw ogen als voor uw huid. ACUVUE® is het enige topmerk met contactlenzen die standaard meer dan 98% van de UVB-straling en 85% van de UVA-straling tegen houden.
ACUVUE lenzen

Met de nieuwste contactlenzen van ACUVUE heeft u de beschikking over de nieuwste silicone hydrogel contactlenzen. De ACUVUE laten vrijwel 100% van alle zuurstof. Hierdoor voelen uw lenzen niet alleen fris aan, heeft u niet alleen een hoog draagcomfort, maar houdt u tevens uw ogen mooi wit en zonder irritatie.

Verschillende ACUVUE lenzen

De contactlenzen van ACUVUE worden gemaakt in daglenzen en weeklenzen. De nieuwste daglens, met uiteraard de nieuwste technieken, is de ACUVUE OASYS 1-DAY with HydraLuxe. Deze lens combineert de goede eigenschappen van de weeklens ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR PLUS met de hygiëne van een daglens.
Johnson & Johnson is de fabrikant die daglenzen en weeklenzen heeft geïntroduceerd en heeft daarmee een voorsprong in ontwikkeling deze typen contactlenzen. Bij zowel de daglenzen als de weeklenzen zijn de topproducten van Johnson & Johnson dan ook baanbrekend en van zeer hoge kwaliteit.
Door gebruik te maken van de zelf ontwikkelde LACREON® technologie blijven de 1-DAY ACUVUE MOIST, 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM en de nieuwe 1-DAY ACUVUE MOIST Multifocal de hele dag vochtig. Dit komt doordat het vocht wordt verbonden aan het silicone materiaal in de contactlens.

ACUVUE lenzen kopen met korting

Bij 123 Lens kunt u alle ACUVUE eenvoudig aanschaffen. Indien u meerdere doosjes tegelijk in één bestelling aanschaft, ontvangt u direct een staffelkorting op uw bestelling. De staffelkorting wordt direct voor u berekend en van het totaalbedrag afgehaald.

Waarom 123lens.nl?

Al 20 jaar het adres voor uw contactlenzen en lenzenvloeistof

Al 20 jaar het adres voor uw contactlenzen en lenzenvloeistof

Op rekening betalen en 14 dagen bedenktijd

Op rekening betalen en 14 dagen bedenktijd

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! (indien voorradig)

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! (indien voorradig)

Vragen?

Klantenservice is bereikbaar:
maandag t/m vrijdag 9:00 - 16:00

(0182) 58 66 01

info@123lens.nl