Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Posiforlid oogspray

Posiforlid oogspray

POSIFORLID® oogspray voor de dagelijkse hygiëne

van de ooglidranden en ondersteunende verzorging bij ooglidrandontstekingen

POSIFORLID® oogspray is goed geschikt voor de verzorging van geïrriteerde oogleden, om het ooglid dagelijks hygiënisch te reinigen en voor de ondersteunende verzorging bij ontstoken oogleden.
Wanneer zich op de oogleden en/of tussen de wimpers afzettingen hebben gevormd, zoals dit bij ontstoken oogleden vaak het geval is, dan helpt POSIFORLID® oogspray om deze zacht en voorzichtig te verwijderen.
Wanneer u contactlenzen draagt, kan u POSIFORLID® oogspray niet gebruiken.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
14,99
per stuk
totaal 14,99
Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Werkzame stof

water, sorbitol, natriumcitraat, euphrasia officinalis extract, salicylzuur, hyaluronzuur, natriumhydroxide

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Ursapharm

Product informatie

Ook bij gebruik op het ooglid kan POSIFORLID® oogspray in sommige gevallen met de contactlens in aanraking komen. Omdat er onvoldoende informatie is of de spray verenigbaar is met het materiaal van de contactlenzen, raden wij het gelijktijdige gebruik van deze middelen af.
POSIFORLID® oogspray mag niet gebruikt worden, wanneer u overgevoelig (allergisch) bent voor een van de bestanddelen (zie de informatie “Ingrediënten”).
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan drie jaar.
Bijzondere voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van POSIFORLID® oogspray, wanneer u tegelijkertijd medicijnen voor uw oog gebruikt. Er moet na het gebruik een minimale tijdsduur van 15 minuten aangehouden worden.

Voor het eerste gebruik 3-4 keer pompen, voordat de spray gebruikt kan worden. Daarna is het flesje voor alle volgende keren klaar voor gebruik.

Bij gebruik van oogcosmetica moet POSIFORLID® oogspray voor het aanbrengen van de make-up en/of na het verwijderen van de make-up worden gebruikt.
Over het algemeen is het raadzaam, het ooglid regelmatig ‘s morgens en ‘s avonds hygiënisch te reinigen. POSIFORLID® oogspray kan tot 4-maal daags gebruikt worden. Neem bij sterke aandoeningen contact op met een oogarts.
De duur voor het gebruik van POSIFORLID® oogspray is niet beperkt.
Gebruik POSIFORLID® oogspray niet, wanneer het flesje of de verpakking beschadigd is.
De vloeistof niet innemen.
Buiten het bereik van kinderen houden.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Posiforlid oogspray

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling