Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Hylo Comod

 
Hylo Comod

Tranen zijn veel meer dan een beetje water…

Natriumhyaluronaat – de garantie voor een optimale bevochtiging

HYLO COMOD – miljoenen keren bewezen

  • Geschikt voor contactlenzen
  • Kunsttranen met 0,1 % natriumhyaluronaat, verwerkt in het COMOD® systeem.
  • Zonder conserveermiddelen, met een citraatbuffer zonder enige fosfaten
  • Zeer zuinig en derhalve een vrij toegankelijke / betaalbare behandeling
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 13:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

10ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

HYLO

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

1 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

URSAPHARM

Product informatie

De traanfilm die het oogoppervlak bedekt, heeft een vrij complexe structuur. Deze bestaat uit een dunne externe vettige laag die voorkomt dat de tranen te snel verdampen. Onder deze laag bevindt zich de zogenaamde waterlaag, die een belangrijke rol speelt bij de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen van het oogoppervlak. De gelijkmatige verdeling van de tranen over het oog wordt gegarandeerd door de binnenste laag van de traanfilm, de mucinelaag (eiwitlaag), die rechtstreeks in contact staat met de cellen van het hoornvlies en het bindvlies.

Wanneer de traanfilm verstoord is

Als de samenstelling van het traanvocht verstoord is of als de traanklieren te weinig traanvocht produceren, kan de traanfilm verstoord raken. Het gevolg hiervan is dat de aanwezige oogcellen geen zuurstof of voedingsstoffen meer aangevoerd krijgen. Personen van wie de cellen beschadigd zijn, hebben een branderig gevoel in de ogen of het gevoel of er een vreemd deeltje in zit, vaak in combinatie met veel pijn. In een vergevorderd stadium kan dit tot oppervlakkig letsel van het hoornvlies of het bindvlies leiden.

Natrium hyaluronaat – de garantie voor een optimale bevochtiging

Natrium hyaluronaat, een van nature door het menselijk lichaam geproduceerde molecule, is ideaal voor een duurzame en intensieve hydratatie van het oog. In verband met zijn chemische structuur kan natrium hyaluronaat meerdere keren zijn eigen vochtgewicht aantrekken en fixeren. Het hecht perfect aan het oogoppervlak en vormt een gelijkmatige stabiele vocht laag.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Hylo Comod

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling