Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Hylo Night

Hylo Night

Hylo Night nachtelijke bescherming van de ogen

Hylo Night voorkomt uitdroging van het oogoppervlak

Tijdens onze slaap stopt de traanproductie. ‘s Nachts, tijdens de fase van het weer op krachten komen, maar bijvoorbeeld ook wanneer men buiten bewustzijn is, worden er geen tranen geproduceerd. Voor personen die last van droge ogen hebben, kan het wakker worden dan ook moeilijk zijn. De oogleden kunnen aan elkaar vastplakken en resten van het verdampte traanvocht kunnen onaangename korstjes vormen. Wanneer men hierdoor gaat wrijven, raken het hoornvlies en het bindvlies geïrriteerd, alsook de huid van de oogleden en hierdoor kunnen er ontstekingen ontstaan in deze zones.

Ursapharm heeft de naam van VitA POS aangepast naar Hylo Night. Hierdoor kan het product opgenomen worden in het volledige Hylo assortiment. Klik hier om Hylo Night te bestellen.

VitA POS
VitA POS heet voortaan Hylo Night
Hylo Night
VitA POS heet voortaan Hylo Night
Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
12,55
9,96
per stuk
totaal 29,89
Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,-, past door brievenbus

Merk

Hylo

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Fabrikant

Ursapharm

Product informatie

Wil je meer informatie over de wijziging van de naam Vita Pos naar Hylo Night kun je dit op de pagina van de fabrikant zelf zien: VitA POS is veranderd van naam: HYLO NIGHT

De Hylo Night zalf met vitamine A voedt gedurende de nacht het hoornvlies en het bindvlies, maar ook de ooglidranden en stabiliseert de traanfilm. Deze voorkomt vastplakkende ogen en de vorming van korstjes en is daarmee ideaal voor een heling van het gestreste weefsel zonder complicaties. Hylo Night zalf is geschikt voor alle patiënten die last hebben van droge ogen, ongeacht de ernst van de klachten.

In verband met zijn hoge viscositeit blijft een ophtalmologische zalf veel langer op het oogoppervlak aanwezig dan vloeibare kunsttranen. Om die reden dient men bij preparaten in de vorm van ophtalmologische zalf goed uitkijken dat het preparaat geen schadelijke stoffen bevat, zoals conserveermiddelen of fosfaten. Door hun langere werkingsduur kan de door deze bestanddelen van oftalmische zalf veroorzaakte schade ernstiger zijn dan bij kunsttranen. De ophtalmologische zalf Hylo Night bevat geen conserveermiddelen of fosfaten. Het met de schadelijke invloed op het hoornvlies en het bindvlies verband houdende risico is daarmee definitief van de baan.

Hylo Night kan niet worden toegediend tijdens het dragen van contactlenzen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Hylo Night

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling