Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
 
ULTRA

ULTRA

Stop de cyclus van discomfort! De Bausch+Lomb ULTRA contactlenzen zijn gemaakt van een nieuw silicone hydrogel materiaal, samfilcon a. Dit materiaal is gefabriceerd door middel van de MoistureSeal Technology. Deze technologie is een uniek twee fase procedé dat resulteert in een uitzonderlijke combinatie van een hoge zuurstofdoorlatendheid (DK/t) en een goede elasticiteit. Het samfilcon materiaal bevat PVP (Polyvinylpyrrolidon), een water vasthoudend polymeer wat zorgt voor een uitstekende bevochtiging.

Uw digitale apparaten innoveren zich continu. Nu is het tijd voor uw contactlenzen! Wanneer u geconcentreerd kijkt naar het beeldscherm van een computer, smartphone of tablet kan het zijn dat uw lenzen droog aanvoelen. Dit komt doordat u 66% MINDER KNIPPERT dan normaal. Dit kan uitdroging van de lenzen bevorderen.

90% van de contactlens dragers geeft aan dat met het gebruik van nieuwe Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen met MoistureSeal Technology® hun ogen minder droog aanvoelen na een lange dag werken met digitale apparaten.

Filteren >
< Verberg filters

Merk


Fabrikant


Prijs


Silicone Hydrogel


Cylinder


Multifocaal


Kleurlenzen


Proeflenzen


Nieuw


< Verberg filters
Toon resultaten
Uw gekozen filters:
1 - 3 van 3 Producten per pagina: Toon als: Tegels Lijst
  • 1
ULTRA contactlenzen voor onovertroffen comfort en zicht de hele dag
Met ULTRA for Presbyopia heeft Bausch+Lomb de multifocale maandlens met de hoogste zuurstof doorlaatbaarheid
ULTRA® for Astigmatism contactlenzen met MoistureSeal technologie

ULTRA