Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Reviewbeleid

Waarom zijn er reviews over 123 Lens en de producten die wij verkopen?

De reviews op 123 Lens zijn bedoeld om met andere klanten te delen hoe je ons of een artikel hebt ervaren. Wil je een review schrijven? Super natuurlijk! Denk aan de onderstaande voorwaarden tijdens het schrijven en dan komt jouw review snel online.

In reviews staan we het volgende niet toe:

 • Je hebt het betreffende artikel niet gekocht bij ons
 • Meningen of uitspraken die niets te maken hebben met hoe je ons of het artikel hebt ervaren
 • Alleen maar opmerkingen over de prijs, verzending en dergelijke
 • Ongepaste taal (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: scheldwoorden, racistische uitlatingen, ziektes of verbasteringen)
 • Verwijzingen, wel of niet als URL, naar andere websites. Kortingen, kortingswebsites, acties, campagnes of prijsverschillen ten opzichte van andere aanbieders of winkels
 • Commerciële inhoud en/of een commercieel doel. De reviews op deze website zullen nooit geplaatst worden door mensen die betaald worden voor het schrijven van reviews. Ook zal er nooit een review verschijnen van iemand die in ruil voor een goede review het product mag behouden.

Wanneer reviews kunnen worden verwijderd:

Wij kunnen een review afkeuren direct nadat ie is geschreven of naderhand verwijderen. Dit kan onder andere in deze gevallen:

  Als één of meerdere voorwaarden niet zijn nageleefd of als wij hier een redelijk vermoeden van hebben.
 • Als de review gaat over productinformatie die fout was op het moment van aankoop, maar ondertussen is aangepast. Om te voorkomen dat klanten in de war raken, kunnen we ervoor kiezen om de review te verwijderen
 • Wanneer de automatische controle een afwijkend patroon vaststelt, en we dus reden hebben om aan te nemen dat de review nep is. Je moet namelijk daadwerkelijk klant van zijn of daadwerkelijk het product gekocht hebben om er een review over te kunnen schrijven

Een negatieve ervaring op zich is voor ons nooit een reden om jouw review af te keuren of te verwijderen. Als de review voldoet aan de voorwaarden, dan komt deze online. Hoe negatief of positief hij ook is.

Hoe reviews worden verzameld en getoond

Klanten kunnen alleen een review schrijven over artikelen als zij daadwerkelijk iets bij ons gekocht hebben. Zo zijn we zeker dat reviews zijn geschreven door ervaringsdeskundigen.

U kunt op 2 manieren een review schrijven:

 • Bij elk artikel op onze website is een review-onderdeel waar je jouw eigen review kunt starten. Dit is alleen mogelijk wanneer je het product ook daadwerkelijk bij ons gekocht hebt.
 • Daarnaast nodigen we alle kopers na enige tijd uit om het gekochte product te reviewen.

Wij koppelen daarvoor automatisch en éénmalig de ordergegevens (bestelnummer en daaraan gekoppelde producten) aan deze éénmalige uitnodiging. Onder alle plaatsers van een review wordt eens per maand een waardebon van 50 euro verloot.
Reviews zijn niet altijd direct zichtbaar. Dat komt omdat de herkomst en inhoud eerst automatisch of handmatig worden gecontroleerd. Deze controle doen we zelf of laten we doen door een derde partij.

Review uitnodigingen door derde partij

Wij werken ook samen met derden om algemenere reviews te verzamelen. Deze reviews worden op onze website en de website van deze derden gepresenteerd, maar staan niet op onze servers.
Dit zijn de uitnodigingen die ook alleen maar daadwerkelijke klanten kunnen plaatsen na persoonlijke uitnodiging (en na een daadwerkelijke aankoop). Ook deze uitnodiging is éénmalig.
KiyOh: https://www.kiyoh.com/reviews/1047277/123lens

Op de volgende pagina staat het reviewbeleid van KiyOh verder toegelicht:
https://kiyoh.com/informatie-voor-consumenten/

Ogenblik geduld aub, bezig met laden pagina