Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Hylo Dual Intense

 
Hylo Dual Intense

Hylo Dual Intense® voor extreem droge ogen

Chronisch droge ogen zijn gevoelig voor ontstekingen

Een traanfilm die intact is, is de basis van een goede gezondheid van het oog. Als ogen echter herhaaldelijk of zelfs permanent onvoldoende door een traanfilm worden bevochtigd en daardoor ook beschermd, ontstaan chronisch droge ogen. Op de lange termijn drogen dan het bindvlies en het hoornvlies uit, wat niet alleen onaangename symptomen zoals jeuk en brandende ogen met zich brengt, maar ook een verhoogd risico op ontstekingen. De oorzaak kan een afwijking in de aanmaak van de traanfilm zijn, maar ook een fout in de samenstelling van de tranen. Als bijvoorbeeld de lipidenlaag (vetlaag) defect is, dan hecht het traanvocht zich niet meer aan het oogoppervlak en wordt het oog droog.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 15:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

10ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

HYLO

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

0,2% hyaluronzuur, 2% ectoïne

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

URSAPHARM

Product informatie

Hylo Dual Intense kan niet gelijktijdig gebruikt worden met het dragen van contactlenzen.

Hylo Dual Intense® met hyaluronzuur en ectoïne – het dubbele werkingsprincipe

Hyaluronzuur bevochtigt en beschermt
De hoge kwaliteit van het hyaluronzuur dat wordt gebruikt in de HYLO EYE CARE®-producten resulteert in een gelijkmatige, stabiele en bijzonder langdurige bevochtiging van het oogoppervlak. Hylo Dual Intense bevat met 0,2% een bijzonder hoge concentratie hyaluronzuur, is zeer visceus en kan chronische symptomen verlichten en zo het oog permanent tegen irritatie beschermen. Door de bevochtiging dringen vreemde voorwerpen en irriterende stoffen uit de omgeving niet meer zo gemakkelijk door tot het hoornvlies, wat het risico op ontstekingen reduceert.

Ectoïne stabiliseert en kalmeert
De natuurlijke stof ectoïne ondersteunt ook de stabilisatie van de lipidenlaag van de traanfilm en voorkomt overmatige verdamping van het traanvocht en uitdrogen van het oog. Het natuurlijke product wordt gewonnen uit micro-organismen die in extreme omstandigheden leven en die zichzelf in sterk zoute wateren tegen uitdroging beschermen door ectoïne te produceren. Dit ingrediënt verhoogt het vasthouden van water aan de cellen van het oogoppervlak. Tegelijk stabiliseert het de lipidenlaag van de traanfilm en verlicht het de typische ontstekingsverschijnselen zoals branderigheid, jeuk en het gevoel dat er iets in het oog zit.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Hylo Dual Intense

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling