Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Saline Unidose

Saline Unidose

Saline Unidose is een isotone, gebufferde, steriele zoutoplossing op waterbasis

Saline Unidose heeft net als traanvocht een stabiele pH en osmolariteit.

Saline Unidose heeft net als traanvocht een stabiele pH en osmolariteit. Hierdoor is de vloeistof zeer gebruiksvriendelijk. Saline Unidose is geschikt voor iedereen, of je nu contactlenzen draagt of niet. Saline Unidose kan namelijk ook worden gebruikt voor het spoelen van het oog en het bevorderen van de hygiëne van het oog. Daarnaast kan Saline Unidose ook direct in het oog gedruppeld worden.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
12,99
9,76
per stuk
totaal 58,57
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Avizor

Werkzame stof

isotonische, gebufferde en steriele wateroplossing

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Avizor

Product informatie

Saline Unidose van Avizor is een isotone, gebufferde, steriele zoutoplossing op waterbasis. Saline Unidose heeft een fysiologische pH die ideaal is voor elk oogoppervlak.

Saline Unidose is vrij van conserveringsmiddelen en daarom ideaal bij gebruik van scleralenzen.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Saline Unidose

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling