Winter achtergrond
Winter achtergrond
  Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Saline Unidose

 
Saline Unidose

Saline Unidose is een isotone, gebufferde, steriele zoutoplossing op waterbasis

Saline Unidose heeft net als traanvocht een stabiele pH en osmolariteit.

Als vervangend product adviseren wij Oté Saline ampullen.

Saline unidose tijdelijk niet leverbaar

De fabrikant Avizor heeft door een tekort aan grondstoffen een achterstand in de productie. Hierdoor is Saline unidose momenteel niet leverbaar.
Wij verwachten in april weer nieuwe voorraad van de fabrikant te ontvangen.
Als vervangend product adviseren wij Oté Saline ampullen.
Lees meer

We sturen u een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Geef me een seintje

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Avizor

Werkzame stof

isotonische, gebufferde en steriele wateroplossing

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Avizor

Product informatie

Saline Unidose van Avizor is een isotone, gebufferde, steriele zoutoplossing op waterbasis. Saline Unidose heeft een fysiologische pH die ideaal is voor elk oogoppervlak.

Saline Unidose heeft net als traanvocht een stabiele pH en osmolariteit. Hierdoor is de vloeistof zeer gebruiksvriendelijk. Saline Unidose is geschikt voor iedereen, of je nu contactlenzen draagt of niet. Saline Unidose kan namelijk ook worden gebruikt voor het spoelen van het oog en het bevorderen van de hygiëne van het oog. Daarnaast kan Saline Unidose ook direct in het oog gedruppeld worden.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Saline Unidose

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling