Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Hylo EvoTears

Hylo EvoTears

Evotears bestaat uit slechts één bestanddeel

Bovendien bevat Evotears geen conserveermiddelen en toevoegingen

Heeft u last van extreem droge ogen? Dan zijn wellicht de EvoTears oogdruppels een aanrader. Deze oogdruppel bestaat uit slechts één bestanddeel, namelijk perfluorhexyloctaan. Verder bevat het product geen water of conserveermiddelen en toevoegingen wat het gebruik van conserveermiddelen overbodig maakt!

Oud design
Ursapharm heeft de verpakking van Hylo Evotears vernieuwd. Dit is de oude verpakking
Nieuw design
Ursapharm heeft de verpakking van Hylo Evotears vernieuwd. Dit is de nieuwe verpakking

Ursapharm heeft de verpakking van Hylo Evotears vernieuwd.
Beide verpakkingen zijn nog in omloop, dus in de levering kunnen beide verpakking zitten.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
20,61
per stuk
totaal 20,61
Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,-, past door brievenbus

Merk

Hylo

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Fabrikant

Ursapharm

Product informatie

Houdbaarheid EvoTears

EvoTears is 6 maanden houdbaar na opening! EvoTears legt een beschermende laag over de traanfilm, waardoor verdamping van het traanvocht wordt tegengegaan. De oogdruppels zijn nauwelijks voelbaar!

Bijzondere eigenschappen EvoTears

EvoTears is een oogdruppel die uit één bestanddeel bestaat en geen water bevat. Een uniek product, want de meeste oogdruppels zijn gebaseerd op water, waardoor er langdurig vocht óp het oog achterblijft. Verder is EvoTears niet oplosbaar in water, het heeft dezelfde optische brekingsindex als natuurlijke tranen. Tot slot verspreidt een oogdruppel van EvoTears razendsnel over de traanfilm. Hierdoor legt EvoTears er als het ware een nieuwe lipidenlaag op, die verdamping van het traanvocht tegengaat. Het resultaat is een stabiele traanfilm met een normale PH-waarde en een snelle verlichting van de symptomen van droge ogen.

Speciaal voor mensen met bovengemiddeld droge ogen

EvoTears is bedoeld voor mensen met bovengemiddeld droge ogen, maar ook voor mensen die geen andere bevochtigende oogdruppels tolereren, kan EvoTears een uitkomst zijn. Het is een oogdruppel die uitzonderlijk goed te verdragen is, omdat het uit één stof bestaat en er geen conserveermiddelen in zijn verwerkt. Heeft u last van een verminderde traanproductie, dan kunt u EvoTears combineren met een op water gebaseerde oogdruppel. Door eerst een waterige oogdruppel (bijvoorbeeld HYLO DUAL) voor de bevochtiging te gebruiken en daarna EvoTears, houdt u het vocht vast en heeft u direct een ideale traanlaag.

De fabrikant Ursapharm geeft aan dat er onvoldoende gegevens bekend zijn over het gebruik van de Evotears oogdruppels in combinatie met contactlenzen. Dit is de reden waarom Ursapharm asdviseert om de Evotears oogdruppels niet te gebruiken in combinatie met het dragen van contactlenzen.
Indien u allergisch bent voor perfluorhexyloctaan, kunt u deze oogdruppels niet gebruiken. Tevens mag u de Evotears oogdruppels niet gebruiken in combinatie met andere medicijnen voor het oog.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Hylo EvoTears

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling