Herfst achtergrond
Herfst achtergrond
  Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Avaira Vitality toric

5.0, op basis van 1 beoordeling(en).
Avaira Vitality toric

Een hoger watergehalte met Avaira Vitality toric

Met een Class 1 UV* filter

Avaira Vitality™ toric is een contactlens met dezelfde postitieve eigenaschappen al de Avaira toric, maar dan met een hoger watergehalte en een beter UV-filter. Met het Optimized Toric Lens Geometry™ heeft u een lens met een optimale stabiele passing en helder zicht.

Nu ook verkrijgbaar in handige 3-packs!


Bij Avaira Vitality toric contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 7 december 2021

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Avaira

Materiaal samenstelling

Materiaal fanfilcon a

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 90

Fabrikant

CooperVision

Private label

Optiekketen Merk van optiekketen
Pearle IWear Balance Plus for astigmatisme

Product informatie

De Avaira Vitality toric contactlenzen van CooperVision maken deel uit van de silicone hydrogel familie Avaira van CooperVision.

Als u astigmatisme hebt, is Avaira Vitality™ toric van CooperVision uw kans om een lens te dragen met een uitzonderlijk vermogen om vochtig te blijven en veel zuurstof door het lensmateriaal te laten passeren. Dat is te danken aan het exclusieve Aquaform® Comfort Science™. Dit unieke materiaal houdt water in de lens vast, zonder behoefte aan bijkomende oppervlaktebehandelingen of bevochtigingsmiddelen – zo blijft de lens de hele dag comfortabel. En als wereldleider in torische contactlenzen heeft CooperVision Avaira Vitality™ toric ontworpen voor een consistent pasgemak en visuele prestaties – zodat u scherp ziet telkens als u knippert. Dit wordt aangevuld door een in de lens opgenomen uv-filter.

*Waarschuwing: Contactlenzen die uv-straling absorberen, zijn geen vervangmiddel voor uv-absorberende oogbescherming, zoals een uv-absorberende skibril of zonnebril. De lenzen bedekken het oog en zijn omgeving immers niet volledig. U moet altijd de gepaste uv-absorberende oogbescherming blijven gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Avaira Vitality toric zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Avaira Vitality toric ook alle overige Avaira contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen Avaira Vitality toric

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling