Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric

Avaira Vitality toric

Avaira Vitality toric

Een hoger watergehalte met Avaira Vitality toric

Met een Class 1 UV* filter

Avaira Vitality toric is een contactlens met dezelfde positieve eigenschappen als de Avaira toric, maar dan met een hoger watergehalte en een beter UV-filter. Met het Optimized Toric Lens Geometry™ heeft u een lens met een optimale stabiele passing en helder zicht.


Bij Avaira Vitality toric contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum woensdag 29 mei 2024

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Avaira

Materiaal samenstelling

Materiaal fanfilcon a

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 90

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Kenmerken Avaira Vitality toric siliconen hydrogel maandlenzen

  • Optimized Toric Lens Geometry bevat speciale ontwerpkenmerken voor een uitstekende oriëntatie1 en een stabiele pasvorm voor een consistent helder zicht
  • Geavanceerd materiaal trekt op natuurlijke wijze watermoleculen aan, waardoor het hele oppervlak van je lenzen gedurende def hele dag vochtig blijft
  • Door het hoge ademend vermogen krijgen je ogen 100% van de zuurstof die ze nodig hebben, wat helpt om ze wit en gezond te houden
  • De hoogste klasse UV-blokkers die beschikbaar zijn in een contactlens helpen je ogen te beschermen tegen de overdracht van 90% UVA en 99% UVB
Nu ook verkrijgbaar in handige 3-packs!

Als je contactlenzen draagt voor astigmatisme en de beste waarde wilt voor je geld, kies dan CooperVision Avaira Vitality toric contactlenzen voor uitstekende prestaties tegen een verrassend betaalbare prijs. Ze zijn gemaakt van een geavanceerd silicone hydrogelmateriaal dat speciaal is ontwikkeld voor langdurig comfort, gebruiksgemak en een gezonde ervaring met het dragen van lenzen. Aangeboden door CooperVision, een wereldleider in torische contactlenzen, Avaira Vitality toric contactlenzen hebben dezelfde vertrouwde optische ontwerpfuncties als de premium Biofinity toric contactlenzen om je te helpen een helder, scherp zicht te krijgen. Ze zijn een goede keuze voor ervaren dragers van contactlenzen zoals jij.

De Avaira Vitality toric contactlenzen van CooperVision maken deel uit van de silicone hydrogel familie Avaira van CooperVision.

*Waarschuwing: Contactlenzen die uv-straling absorberen, zijn geen vervangmiddel voor uv-absorberende oogbescherming, zoals een uv-absorberende skibril of zonnebril. De lenzen bedekken het oog en zijn omgeving immers niet volledig. U moet altijd de gepaste uv-absorberende oogbescherming blijven gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Avaira Vitality toric zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Avaira Vitality toric ook alle overige Avaira contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen Avaira Vitality toric

5.0 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 6 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling