Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Betaalmethoden

Je kunt bij 123lens.nl (afhankelijk van wat je bestelt en met uitzondering van bestellingen met hoge bedragen) op één of meer van de volgende manieren betalen:

 

Via iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Indien je tijdens het bestelproces direct betaalt middels iDEAL ontvang je een korting van € 1,00 op je bestelling

 

Via PayPal. PayPal is een gratis en online betaalservice, waarmee je veilig, gemakkelijk en snel kunt betalen.

  • Veilig: de gegevens van je bankrekening of creditcard zijn alleen bij PayPal opgeslagen. Daarom worden zij niet bij elke online aankoop opnieuw via het internet verstuurd.
  • Gemakkelijk: je betaalt met twee clicks, want je maakt gebruik van de bij PayPal opgeslagen gegevens van je bankrekening of creditcard, in plaats van dat je deze bij elke aankoop opnieuw moet intoetsen.
  • Snel: PayPal-betalingen komen snel bij ons binnen, waardoor de goederen sneller verstuurd en geleverd worden.

 

Via creditcard (Visa en MasterCard). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

 

Via bancontact. Via onze beveiligde SSL procedure kun je je gegevens veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw bankorganisatie voor een correcte afhandeling.

 

Via VVV Giftcard. VVV Giftcard is een generieke cadeaubon, die online te bestellen en te besteden is. Leuk om te geven, maar zeker leuk om te krijgen. Een ideaal cadeau voor online shoppers! ‘123 Lens’ is acceptant van de VVV Giftcard. Je kunt jouw VVV Giftcard hier dus verzilveren! Wanneer je de unieke VVV Giftcard code invoert in het aangegeven invoerveld van VVV Giftcard tijdens de afreken procedure, dan wordt de waarde van de VVV Giftcard direct verrekend met de bestelling in de winkelwagen. Als de waarde van de VVV Giftcard hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de VVV Giftcard afgeschreven. De restwaarde van de VVV Giftcard blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de VVV Giftcard lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kunt je één van de overige betaalopties gebruiken om het restant te voldoen.

 

Via op rekening (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland (met uitzondering van levering op PostNL afhaallocaties)). Bij het pakket dat je ontvangt, zit een factuur waarop de betaalgegevens staan. Je kunt het bedrag dan handmatig overmaken op het rekeningnummer van 123lens.nl onder vermelding van het factuurnummer. De rekeninggegevens zijn:

 

Bank: ING Bank BV
Rekeningnummer: 9102236
IBAN: NL47INGB0009102236
BIC / SWIFT INGBNL2A
   

 

Kosten voor betaling middels Op rekening zijn € 0,99.

 

Ogenblik geduld aub, bezig met laden pagina