Herfst achtergrond
Herfst achtergrond
  Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Betaalmethoden

U kunt bij 123lens.nl (afhankelijk van wat u bestelt en met uitzondering van bestellingen met hoge bedragen) op één of meer van de volgende manieren betalen:

 

Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u tijdens het bestelproces direct betaalt middels iDEAL ontvangt u een korting van € 1,00 op uw bestelling

 

Via PayPal. PayPal is een gratis en online betaalservice, waarmee u veilig, gemakkelijk en snel kunt betalen.

  • Veilig: de gegevens van uw bankrekening of creditcard zijn alleen bij PayPal opgeslagen. Daarom worden zij niet bij elke online aankoop opnieuw via het internet verstuurd.
  • Gemakkelijk: u betaalt met twee clicks, want u maakt gebruik van de bij PayPal opgeslagen gegevens van uw bankrekening of creditcard, in plaats van dat u deze bij elke aankoop opnieuw moet intoetsen.
  • Snel: PayPal-betalingen komen snel bij ons binnen, waardoor de goederen sneller verstuurd en geleverd worden.

 

Via creditcard (Visa en MasterCard). U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

 

Veilig je aankoop betalen met Apple Pay. Je gebruikt je vingerafdruk óf je gezicht als je wachtwoord. Niemand kan deze stelen. De beveiliging van Apple voorkomt dat een foto van jouw gezicht voor het toestel houden werkt. Als jij een aankoop doet, gebruikt Apple Pay een specifieke transactiecode voor jouw apparaat. Je kaartnummer wordt dus nooit opgeslagen op je device of bij Apple op de servers zelf. Betalingen blijven dus altijd privé en ook je kaartnummer wordt niet met Apple gedeeld.

 

Via bancontact. Via onze beveiligde SSL procedure kunt u uw gegevens veilig invoeren en wij zorgen samen met uw bankorganisatie voor een correcte afhandeling.

 

Via VVV Giftcard. VVV Giftcard is een generieke cadeaubon, die online te bestellen en te besteden is. Leuk om te geven, maar zeker leuk om te krijgen. Een ideaal cadeau voor online shoppers! ‘123 Lens’ is acceptant van de VVV Giftcard. U kunt uw VVV Giftcard hier dus verzilveren! Wanneer u de unieke VVV Giftcard code invoert in het aangegeven invoerveld van VVV Giftcard tijdens de afrekenrocedure, dan wordt de waarde van de VVV Giftcard direct verrekend met de bestelling in de winkelwagen. Als de waarde van de VVV Giftcard hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de VVV Giftcard afgeschreven. De restwaarde van de VVV Giftcard blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de VVV Giftcard lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kunt u één van de overige betaalopties gebruiken om het restant te voldoen.

 

Via Maestro (alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Maakt u gebruik van Mr Cash, dan kunt u ook kiezen voor de betaalmethode Maestro

 

Via op rekening (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland (met uitzondering van levering op PostNL afhaallocaties)) met een klantenkaart waarvan het e-mailadres is bevestigd. Bij het pakket dat u ontvangt, zit een factuur waarop de betaalgegevens staan. U kunt het bedrag dan handmatig overmaken op het rekeningnummer van 123lens.nl onder vermelding van het factuurnummer. De rekeninggegevens zijn:

 

Voor betalingen vanuit Nederland:  
Bank: ING Bank BV
Rekeningnummer: 9102236
IBAN: NL47INGB0009102236
BIC / SWIFT INGBNL2A
   
Voor betalingen vanuit elders:  
Bank: ING Bank BV
Rekeningnummer: 8450418
IBAN: NL35INGB0008450418
BIC / SWIFT INGBNL2A

 

Kosten voor betaling middels Op rekening zijn € 0,99.

 

Ogenblik geduld aub, bezig met laden pagina