Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
 

Betaalmethoden

U kunt bij 123lens.nl (afhankelijk van wat u bestelt en met uitzondering van bestellingen met hoge bedragen) op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via op rekening (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland). Bij het pakket dat u ontvangt, zit een factuur waarop de betaalgegevens staan. U kunt het bedrag dan handmatig overmaken op het rekeningnummer van 123lens.nl onder vermelding van het factuurnummer. De rekeninggegevens zijn:

 

Voor betalingen vanuit Nederland:  
Bank: ING Bank BV
Rekeningnummer: 9102236
IBAN: NL47INGB0009102236
BIC / SWIFT INGBNL2A
   
Voor betalingen vanuit België:  
Bank: ING Bank BV
Rekeningnummer: 310-1895016-13
IBAN: BE08310189501613
BIC / SWIFT BBRUBEBB100
   
Voor betalingen vanuit elders:  
Bank: ING Bank BV
Rekeningnummer: 8450418
IBAN: NL35INGB0008450418
BIC / SWIFT INGBNL2A

Via creditcard (Visa, MasterCard en American Express). U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Kosten voor betaling middels creditcard zijn € 2,99

 

Via bancontact. Via onze beveiligde SSL procedure kunt u uw gegevens veilig invoeren en wij zorgen samen met uw bankorganisatie voor een correcte afhandeling. Kosten voor betaling middels bancontact zijn € 2,99

 

Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt middels iDEAL ontvangt u een korting van € 1,00 op uw bestelling

 

Via E-Bon. E-bon is een generieke cadeaubon, die online te bestellen en te besteden is. Leuk om te geven, maar zeker leuk om te krijgen. Een ideaal cadeau voor online shoppers! ‘123 Lens’ is acceptant van de E-bon. U kunt uw E-bon hier dus verzilveren! Wanneer u de unieke E-boncode invoert in het aangegeven invoerveld van E-bon tijdens de afrekenrocedure, dan wordt de waarde van de E-bon direct verrekend met de bestelling in de winkelwagen. Als de waarde van de E-bon hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de E-bon afgeschreven. De restwaarde van de E-bon blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de E-bon lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kunt u één van de overige betaalopties gebruiken om het restant te voldoen.

 

Via vooruitbetalen (alleen mogelijk voor bestellingen buiten Nederland). U kunt het totaalbedrag overmaken op bovenstaand rekeningnummer t.n.v. 123 Lens te Gouda onder vermelding van uw ordernummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

 

Via Maestro (alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Maakt u gebruik van Mr Cash, dan kunt u ook kiezen voor de betaalmethode Maestro

Waarom 123lens.nl?

Al 19 jaar het adres voor uw contactlenzen en lenzenvloeistof

Al 19 jaar het adres voor uw contactlenzen en lenzenvloeistof

Op rekening betalen en 14 dagen bedenktijd

Op rekening betalen en 14 dagen bedenktijd

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! (indien voorradig)

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! (indien voorradig)

Klantenservice

Klantenservice is bereikbaar:
ma. t/m vr. 9:00 - 16:00

(0182) 58 66 01

info@123lens.nl


Ogenblik geduld aub, bezig met laden pagina