Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Resvega

Resvega

Resvega capsules zijn voedingssupplementen

ontworpen om de algehele gezondheid van het oog te ondersteunen

Resvega capsules zijn voedingssupplementen die ontworpen zijn om de algehele gezondheid van het oog te ondersteunen. Deze capsules bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten die zijn geselecteerd vanwege hun potentiële voordelen voor het gezichtsvermogen en het behoud van een goede ooggezondheid.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
21,93
19,35
per stuk
totaal 58,04
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 15:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

Visolie (omega 3 essentiële vetzuren), rundergelatine, gezuiverd water, vitamine C, (ascorbinezuur), bevochtigingsmiddelen: glycerol, sorbitol, emulgator: glycerolmonostearaat, transresveratrol, luteï

Fabrikant

Thea Pharma

Product informatie

Een belangrijk ingrediënt in Resvega capsules is resveratrol, een krachtige antioxidant die van nature voorkomt in rode druiven, blauwe bessen en andere voedingsmiddelen. Resveratrol staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en wordt geassocieerd met een vermindering van het risico op leeftijdsgebonden oogaandoeningen, zoals maculadegeneratie.

Daarnaast bevatten Resvega capsules ook luteïne en zeaxanthine, twee carotenoïden die van nature in het oog voorkomen en een beschermende rol spelen bij de absorptie van schadelijk blauw licht en het neutraliseren van vrije radicalen. Deze antioxidanten helpen bij het behoud van een gezonde macula, het centrale deel van het netvlies dat verantwoordelijk is voor scherp zicht.

Resvega capsules bevatten tevens omega-3-vetzuren, zoals DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur). Deze essentiële vetzuren spelen een cruciale rol in de opbouw en het behoud van celmembranen in het oog en kunnen ontstekingsreacties verminderen, waardoor ze mogelijk bescherming bieden tegen oogziekten.

Om de formule compleet te maken, worden Resvega capsules verrijkt met vitamines en mineralen, zoals vitamine C, vitamine E, zink en selenium. Deze voedingsstoffen ondersteunen het immuunsysteem en dragen bij aan het behoud van gezonde weefsels in het oog.

Het wordt aanbevolen om dagelijks één of twee Resvega capsules in te nemen als aanvulling op een gezond dieet en een evenwichtige levensstijl. Het is echter altijd raadzaam om medisch advies in te winnen voordat je nieuwe supplementen gaat gebruiken, met name als je al bestaande oogproblemen hebt of medicijnen gebruikt. Resvega capsules zijn bedoeld als aanvulling op, en niet als vervanging van, een gezond dieet en reguliere oogzorg.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Resvega

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling