Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Posiforlid reinigingsdoekjes voor oogleden

Posiforlid reinigingsdoekjes voor oogleden

POSIFORLID: Verzorging voor gevoelige oogleden

verrijkt met natuurlijke ingrediënten

POSIFORLID® reinigingsdoekjes voor oogleden bieden een revolutionaire oplossing voor het verzorgen van gevoelige oogleden en het bevorderen van een gezonde ooghygiëne. Deze doordachte en effectieve reinigingsdoekjes zijn speciaal ontworpen om op milde wijze vuil, olie, make-upresten en bacteriën te verwijderen, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijkse gebruik en voor mensen met gevoelige ogen.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Fabrikant

Ursapharm

Product informatie

Met een unieke formule die is verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals tea tree olie en kamille-extract, bieden POSIFORLID® eyelid hygiene wipes niet alleen een grondige reiniging, maar ook kalmerende en verzachtende voordelen voor de delicate huid rondom de ogen. De doekjes zijn vrij van alcohol, parfum en conserveringsmiddelen, wat zorgt voor een zachte en niet-irriterende reinigingservaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.
Of het nu gaat om het verwijderen van oogmake-up aan het einde van de dag of het reinigen van de oogleden voorafgaand aan ooglidprocedures, deze handige doekjes bieden een snelle en gemakkelijke oplossing voor een optimale ooghygiëne. Bovendien zijn ze dermatologisch getest en goedgekeurd, wat extra gemoedsrust geeft als u streeft naar gezonde en goed verzorgde ogen.

Met POSIFORLID® reinigingsdoekjes voor oogleden kun je genieten van een verfrissende en verkwikkende reinigingsroutine die niet alleen zorgt voor een schoner gevoel, maar ook bijdraagt aan het behoud van gezonde ogen en een stralende uitstraling. Voeg deze innovatieve doekjes toe aan uw dagelijkse verzorgingsroutine en ervaar de voordelen van een effectieve en kalmerende ooglidhygiëne.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Posiforlid reinigingsdoekjes voor oogleden

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling