Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

123 Daglens Pro

Daglenzen voor droge ogen: 123 Daglens Pro

123 Daglens Pro zijn superzachte, comfortabele én voordelige daglenzen

Geen gedoe meer met vloeistoffen en makkelijk mee te nemen. 123 Daglens Pro zijn ideaal voor op vakantie of bijvoorbeeld tijdens het sporten. Geen zorgen dat je een lens verliest want je hebt altijd nieuwe lenzen bij de hand. 123 Daglens Pro zijn daglenzen die uitermate prettig zitten. Dat komt door de unieke PC-technology. Dit is een lichaamseigen stof, phosphorylcholine (PC). Deze stof biedt de zekerheid van een optimaal vochtbehoud en een ongehinderde zuurstofvoorziening.

123 Daglens Pro heeft een nieuw ontwerp gekregen. Uiteraard is er aan de contactlens niets veranderd. Alleen de verpakking heeft een nieuw jasje gekregen en past nu beter bij onze nieuwe frisse look.

Oud design
123 Daglens Pro oud design
Nieuw design
123 Daglens Pro nieuw design
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

123 Lens

Materiaal samenstelling

Materiaal Omafilcon A

Watergehalte 60

Zuurstofdoorlaatbaarheid 28

Fabrikant

123 Lens

Product informatie

123 Daglens Pro daglenzen worden duurzaam gecompenseerd

123 Lens werkt met CooperVision samen met Plastic Bank voor het verzamelen van plastic dat in de oceaan wordt gevonden. 123 Lens en CooperVision kopen tegoeden die gelijk zijn aan het gewicht van het plastic dat wij gebruiken in onze daglenzen, de blister en de secundaire verpakking in de Benelux en een gelijke hoeveelheid plastic wordt door Plastic Bank ingezameld.

123 DAGlens PRO contactlenzen kunnen u een ongeëvenaard comfortniveau bieden, omdat zij gemaakt zijn van een uniek materiaal dat synthetische moleculen van fosforylcholine (PC) bevat, een stof die men van nature aantreft in menselijke celmembranen. Deze moleculen trekken water aan en omhullen zich met water. Het is deze PC-Technologie™ die helpt de lenzen vochtig en comfortabel te houden, zelfs na 12 uur dragen. In feite zijn lenzen met PC-Technologie™ de enige contactlenzen met FDA-toestemming voor de omschrijving: "kan meer comfort bieden aan dragers van contactlenzen die tijdens het dragen van contactlenzen mild ongemak ervaren of symptomen die verband houden met droogheid.

Resultaat: je voelt niet dat je lenzen in hebt, de hele dag een aangenaam gevoel en een scherp zicht.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

123 Daglens Pro zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen 123 Daglens Pro

4.3 van 5

Gebasseerd op 38 beoordelingen

5 Sterren 17
4 Sterren 15
3 Sterren 5
2 Sterren 1
1 Sterren 0
91% Aanbevolen

Gebasseerd op 34 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling