Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Dailies AquaComfort Plus multifocal

DAILIES AquaComfort PLUS Multifocal daglenzen

Voor verfrissend comfort en helder zicht op elke afstand gebruikt u DAILIES AquaComfort PLUS Multifocal

DAILIES AquaComfort PLUS Multifocal daglenzen geven je een scherp en helder zicht op alle afstanden, dankzij het Precision Profile Design. Kies voor daglenzen van DAILIES AquaComfort PLUS Multifocal en zeg vaarwel aan onderhoud! Draag ze overal en altijd: op vakantie, tijdens het sporten of gewoon elke dag. ‘s Avonds gooi je ze gewoon weg. U bent verlost van allerlei onderhoudssystemen.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum vrijdag 19 juli 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Dailies

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal nelfilcon A

Watergehalte 69

Zuurstofdoorlaatbaarheid 26

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Alleen DAILIES AquaComfort PLUS Multifocal contactlenzen hebben maar liefst drie bevochtigingscomponenten. Knipperen met de ogen laat bevochtigende componenten vrij uit de lens, waardoor deze telkens opnieuw verfrist en bevochtigd wordt.
Je geniet de hele dag lang van een uitstekend comfort en prima zicht, op elke mogelijke afstand.

DAILIES AquaComfort PLUS Multifocal lenzen zijn gemaakt volgens hetzelfde multifocale principe als de AIR OPTIX AQUA Multifocal maandlenzen. Indien u dus AIR OPTIX AQUA Multifocal reeds draagt, kunt u gerust overstappen naar deze daglens. Ook handig tijdens vakantie!

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Dailies AquaComfort Plus multifocal zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Dailies AquaComfort Plus multifocal ook alle overige Dailies contactlenzen van Alcon in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Dailies AquaComfort Plus multifocal

4.0 van 5

Gebasseerd op 4 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 1
1 Sterren 0
92% Aanbevolen

Gebasseerd op 13 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling