Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric

Dailies Total1 for Astigmatism

Dailies Total1 for astigmatism daglenzen zitten als gegoten

Dit is de eerste silicone-hydrogel daglens met watergradiënt.

Dailies Total1 for Astigmatism daglenzen van Alcon bieden helder en scherp zicht en een ongekend draagcomfort. De silicone-hydrogel contactlenzen zijn extreem comfortabel en voelen zijdezacht aan. De Dailies Total1 for astigmatism daglenzen zitten als gegoten en dit komt omdat er gebruik gemaakt is van het precision balance 8/4 lens ontwerp.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 25 juni 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Dailies

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Delefilcon A

Watergehalte 33

Zuurstofdoorlaatbaarheid 140

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Dailies Total1 For Astigmatism zijn zachte daglenzen die je langer dan 12 uur kunt dragen. Deze silicone hydrogel lenzen zijn gezonder voor je ogen, hebben een droog draagcomfort en voelen zelfs na lang dragen nog prettig aan.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Dailies Total1 for Astigmatism zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Dailies Total1 for Astigmatism ook alle overige Dailies contactlenzen van Alcon in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Dailies Total1 for Astigmatism

5.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 10 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling