Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Focus Dailies All Day Comfort progressives

4.0, op basis van 2 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Focus Dailies All Day Comfort progressives

Alcon heeft de productie van Focus DAILIES Progressives All Day Comfort gestopt

De lens Focus DAILIES Progressives All Day Comfort is door Alcon per 1 januari 2016 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Alcon / CIBA Vision heeft besloten per 31 december 2015 de lens Focus DAILIES Progressives All Day Comfort uit het assortiment te nemen.
Helaas is er voor de Focus DAILIES Progressives All Day Comfort geen alternatief voorhanden. U kunt dus het beste een nieuwe/andere multifocale daglens laten aanmeten bij uw specialist
Onze excuses voor uw ongemak.
Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Dailies

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Nelfilcon A

Watergehalte 69

Zuurstofdoorlaatbaarheid 26

Fabrikant

CIBA Vision

Product informatie

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Focus Dailies All Day Comfort progressives zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Focus Dailies All Day Comfort progressives

4.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 0
4 Sterren 2
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
0% Aanbevolen

Gebasseerd op 0 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling