Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Duurzaam

Biomedics 1 day Extra

Biomedics 1 day Extra is ontwikkeld voor de meeste comfort

Het geeft je de flexibiliteit om elke dag de lens weg te gooien

CooperVision Biomedics 1 day Extra is ontworpen met comfort in het achterhoofd. Het is een natuurlijke evolutie van het vertrouwde Biomedics merk en brengt nu nog meer comfort samen met de prestaties en eigenschappen van de lens.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Biomedics

Materiaal samenstelling

Materiaal Ocufilcon D

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 27

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

U heeft geen vloeistof nodig, dus eenvoudig in gebruik
Het basisontwerp van deze lens is gelijk gebleven, alleen kleine verbeteringen aan de afwerking zorgen voor het betere draagcomfort

Biomedics 1 day Extra wordt duurzaam gecompenseerd

CooperVision werkt samen met Plastic Bank voor het verzamelen van plastic dat in de oceaan wordt gevonden. CooperVision koopt tegoeden die gelijk zijn aan het gewicht van het plastic dat wij gebruiken in onze daglenzen, de blister en de secundaire verpakking in de Benelux en een gelijke hoeveelheid plastic wordt door Plastic Bank ingezameld.

 

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Biomedics 1 day Extra zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Biomedics 1 day Extra ook alle overige Biomedics contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Biomedics 1 day Extra

4.4 van 5

Gebasseerd op 5 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 3
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling