Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Proclear 1 day multifocal

Proclear 1 day multifocal

Proclear 1 day multifocal, zie veraf, zie dichtbij, zie alles

Voor mensen met droge ogen is er de Proclear 1 day multifocal multifocale daglens

Proclear 1 day multifocal contactlenzen van CooperVision zijn ontwikkeld om uitstekend zicht op elke afstand te leveren. Dus je ziet alles duidelijk, zowel dichtbij, als veraf en alles daartussen. Proclear 1 day multifocal contactlenzen zijn de ideale oplossing voor ogen die af en toe droog aanvoelen.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 28 mei 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Proclear

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Omafilcon A

Watergehalte 60

Zuurstofdoorlaatbaarheid 28

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Proclear contactlenzen kunnen je een ongeëvenaard comfortniveau bieden, omdat zij gemaakt zijn van een uniek materiaal dat synthetische moleculen van fosforylcholine (PC) bevat, een stof die men van nature aantreft in menselijke celmembranen. Deze moleculen trekken water aan en omhullen zich met water. Het is deze PC-Technologie™ die helpt de lenzen vochtig en comfortabel te houden, zelfs na 12 uur dragen. In feite zijn Proclear-lenzen de enige contactlenzen met FDA-toestemming voor de omschrijving: "kan meer comfort bieden aan dragers van contactlenzen die tijdens het dragen van contactlenzen mild ongemak ervaren of symptomen die verband houden met droogheid.

De lenzen bieden ook een natuurlijke bio-compatibiliteit, wat wil zeggen dat ze de cellen van het menselijk oog nabootsen. Dit resulteert weer in een meer natuurlijke stofwisseling. Resultaat: je voelt niet dat je lenzen in hebt, de hele dag een aangenaam gevoel en een scherp zicht.

1. De gezondste optie
• Elke dag nieuwe lenzen
• Bevat de unieke PC-technology™
• Geen gedoe met vloeistoffen

2. Ongelooflijk gemakkelijk
• Geen onderhoud van je lenzen, aan het eind van de dag gooi je ze gewoon weg

3. Voordelig
• Geen extra kosten voor onderhoud
• Aantrekkelijk geprijsd

De Proclear 1 day multifocal daglenzen zijn uitermate geschikt voor:
• Tijdens je vakantie
• Allergiegevoelige
• Sporters
• Incidentele contactlensdragers

Heb je geen leesprobleem? Geen nood, de Proclear 1 day contactlens wordt ook in een variant zonder leesdeel gemaakt: Proclear 1 day

Proclear 1 day multifocal wordt duurzaam gecompenseerd

CooperVision werkt samen met Plastic Bank voor het verzamelen van plastic dat in de oceaan wordt gevonden. CooperVision koopt tegoeden die gelijk zijn aan het gewicht van het plastic dat gebruikt in de Proclear 1 day multifocal daglenzen, de blister en de secundaire verpakking in de Benelux en een gelijke hoeveelheid plastic wordt door Plastic Bank ingezameld.

 

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Proclear 1 day multifocal zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Proclear 1 day multifocal ook alle overige Proclear contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Proclear 1 day multifocal

3.4 van 5

Gebasseerd op 15 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 6
3 Sterren 2
2 Sterren 2
1 Sterren 2
66% Aanbevolen

Gebasseerd op 6 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling