Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Duurzaam Multifocal

clariti 1 day multifocal

clariti 1 day multifocal

clariti 1 day multifocal is de enige silicone hydrogel multifocale daglens

Zichtcorrectie voor presbyopie: scherp van dichtbij, voor veraf en alles ertussen

Op dit moment is clariti 1 day multifocal de enige silicone hydrogel daglens met een leesgedeelte. Hierdoor heeft u een contactlens van het hoog zuurstof doorlatende materiaal silicone hydrogel die tevens uw leesbril kan vervangen. Als slagroom op de taart heeft u een optimale hygiëne doordat u met deze daglens dagelijks een nieuwe lens gebruikt en zo vervuiling van de contactlens geen kans geeft.

Verder maakt de clariti 1 day multifocal daglens gebruik van de WetLoc™-technologie. Hierdoor ontstaat er tijdens het dragen een dun laagje op de lens dat het traanvocht vasthoudt en daardoor de gehele dag een hoog draagcomfort geeft.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 28 mei 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Clariti

Materiaal samenstelling

Materiaal somofilcon a (filcon II-3)

Watergehalte 56

Zuurstofdoorlaatbaarheid 86

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

De contactlenzen van het merk clariti werden voorheen uitgebracht door Sauflon. Door de overname van Sauflon door CooperVision is de verpakking in de loop der tijd aangepast en wordt nu de naam van de huidige fabrikant CooperVision op de verpakking vermeld.

clariti 1 day multifocal wordt duurzaam gecompenseerd

CooperVision werkt samen met Plastic Bank voor het verzamelen van plastic dat in de oceaan wordt gevonden. CooperVision koopt tegoeden die gelijk zijn aan het gewicht van het plastic dat wij gebruiken in onze daglenzen, de blister en de secundaire verpakking in de Benelux en een gelijke hoeveelheid plastic wordt door Plastic Bank ingezameld.

 

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

clariti 1 day multifocal zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast clariti 1 day multifocal ook alle overige Clariti contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen clariti 1 day multifocal

4.5 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
85% Aanbevolen

Gebasseerd op 7 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling