Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Live daily disposable

5.0, op basis van 4 beoordeling(en).

Live® daily disposable silicone hydrogel daglenzen

voor comfort, voor gezondheid, voor gemak en voor betaalbaarheid

U wilt het beste uit het leven halen – dus u wilt ook de vrijheid die contactlenzen bieden. Live® daglenzen bieden comfort, gezondheidsvoordelen, gemak en betaalbaarheid. Zodat u uw leven kan leiden.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 23 oktober 2021

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Materiaal samenstelling

Materiaal somofilcon A

Watergehalte 56

Zuurstofdoorlaatbaarheid 86

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Live® daily disposable - voor comfort
Live® daily disposable daglenzen maken gebruik van AquaGen® technologie, dat op natuurlijke wijze watermoleculen aantrekt en aan het lensoppervlak bindt. Samen met een hoog watergehalte (56%) draagt dit de hele dag bij aan het draagcomfort.

Live® daily disposable - voor gezondheid
Live® daily disposable daglenzen zijn gemaakt van een hoog zuurstofdoorlatend materiaal wat er voor zorgt dat er meer zuurstof naar uw ogen doorgelaten wordt dan bij traditionele “hydrogel” contactlenzen. Dit draagt bij aan een beter draagcomfort.

Live® daily disposable - voor gemak
Met Live® daily disposable daglenzen krijgt u iedere dag een nieuwe lens, er is dus geen lenshouder of lenzenvloeistof nodig.

Live® daily disposable - voor betaalbaarheid Met Live® daily disposable daglenzen krijgt u alle voordelen van de laatste technologie voor een goede prijs.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Live daily disposable zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Live daily disposable

5.0 van 5

Gebasseerd op 4 beoordelingen

5 Sterren 4
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
75% Aanbevolen

Gebasseerd op 8 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling