Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

1-DAY ACUVUE® DEFINE™

 
1-DAY ACUVUE® DEFINE™

Levering 1-DAY ACUVUE® DEFINE™ gestopt door Johnson and Johnson

De lens 1-DAY ACUVUE® DEFINE™ is door Johnson and Johnson per april 2018 uit het assortiment gehaald.

Als alternatief raden wij de lens DAILIES FreshLook Illuminate van Alcon aan. Dit is tevens een daglens die het accent van de limbale rand versterkt.

Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

ACUVUE

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Etafilcon A

Watergehalte 58

Zuurstofdoorlaatbaarheid 25

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

1-DAY ACUVUE® DEFINE™ daglenzen accentueren de limbale ring en laten de ogen er nóg mooier uitzien! Ze accentueren de natuurlijke schoonheid van de ogen waardoor de blik intenser wordt. De ogen zullen nog meer de aandacht trekken!
1-DAY ACUVUE® DEFINE™ verandert de kleur van uw ogen niet, maar versterkt de kleur van uw natuurlijke iris, zodat deze meer opvalt.

NATURAL SPARKLE™: Voor een lichter, helderder effect
NATURAL SHIMMER™: Voor meer diepte en een intens effect

Als jij moeder natuur een beetje wilt helpen, dan heeft ACUVUE® de oplossing voor je:
1•DAY ACUVUE® DEFINE™ daglenzen. Deze accentueren de limbale ring en laten je ogen er nóg mooier uitzien! Ze accentueren de natuurlijke schoonheid van je ogen waardoor je blik intenser wordt. Je ogen zullen nog meer de aandacht trekken! Jij zult nog meer de aandacht trekken!

Bovendien profiteert u van de gepatenteerde LACREON technologie van ACUVUE.

Voorbeeld met en zonder 1•DAY ACUVUE DEFINE Shimmer
Voorbeeld met en zonder 1•DAY ACUVUE DEFINE Sparkle

1-DAY ACUVUE® DEFINE™ contactlenzen met LACREON technologie maken deel uit van het 1-DAY ACUVUE MOIST-contactlensaanbod dat bekend staat om zijn uitzonderlijke comfort, zicht en gebruiksgemak. 9 van de 10 contactlens dragers die 1-DAY ACUVUE® DEFINE™ contactlenzen hebben geprobeerd, zeggen dat ze hun ogen een natuurlijke en mooiere uitstraling gaven.
Het kleurresultaat kan niet worden gegarandeerd aangezien dit door uw natuurlijke oogkleur kan worden beïnvloed.

 

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

1-DAY ACUVUE® DEFINE™ zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven