Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

1-Day Acuvue

5.0, op basis van 1 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
1-Day Acuvue

Johnson & Johnson heeft de productie van 1-Day Acuvue gestopt

De lens 1-Day Acuvue is door Johnson & Johnson per 1 januari 2014 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Wij adviseren u om over te stappen naar de lens 1-Day Acuvue Moist. Deze daglens is qua comfort en prestaties beter dan 1-Day Acuvue en zal dus zeer waarschijnlijk voor u een goede vervanging zijn voor de 1-Day Acuvue lenzen die u tot dit moment heeft gedragen.
Middels de volgende link komt u op de pagina om een proefset van de 1-Day Acuvue Moist lenzen te bestellen en zo zelf te ondervinden dat deze lenzen een goed alternatief voor u kunnen zijn: 1-Day Acuvue Moist

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Acuvue

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Etafilcon A

Watergehalte 58

Zuurstofdoorlaatbaarheid 25

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Klik hier voor een overzicht van alle daglenzen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

1-Day Acuvue zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen 1-Day Acuvue

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling