Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

1-day Acuvue Moist Multifocal

1-DAY ACUVUE MOIST nu ook Multifocal

Zelfs aan het einde van de dag houden 1-DAY ACUVUE MOIST Multifocal het vocht op uw oog

Met 1-DAY ACUVUE MOIST Multifocal heeft Johnson & Johnson een compleet assortiment van hun beste verkochte daglens.
Deze lens is speciaal ontwikkeld om uw ogen de gehele dag vochtig en fris te houden. Op dit moment is 1-DAY ACUVUE MOIST de best verkochte daglens van Johnson & Johnson en heeft zeer goede eigenschappen voor het dragen van lenzen zonder problemen, de gehele dag door.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum vrijdag 3 mei 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Acuvue

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Etafilcon A

Watergehalte 58

Zuurstofdoorlaatbaarheid 28

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Dankzij de unieke INTUISIGHT™ technologie is 1-DAY ACUVUE MOIST Multifocal op dit moment de enige multifocale contactlens met een geoptimaliseerd optisch profiel dat rekening houdt met de natuurlijke variaties in de pupilgrootte, bij verschillende refractie waarden en leeftijden. Zo vertalen de 61 vertesterktes van +6.00D t/m -9.00D in stappen van 0.25D, gecombineerd met drie addities, zich in 183 verschillende optische profielen die voldoen aan de behoeften van het merendeel van de dragers voor wat betreft zichtkwaliteit.

 

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

1-day Acuvue Moist Multifocal zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast 1-day Acuvue Moist Multifocal ook alle overige Acuvue contactlenzen van Johnson & Johnson in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen 1-day Acuvue Moist Multifocal

4.3 van 5

Gebasseerd op 6 beoordelingen

5 Sterren 4
4 Sterren 0
3 Sterren 2
2 Sterren 0
1 Sterren 0
76% Aanbevolen

Gebasseerd op 13 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling