Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe

Met traanvocht gelijke moleculen is Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe

een nieuwe revolutie in contactlens dragen

De Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe™ daglens is de ideale voor een veeleisende dag en vermoeide ogen.
Worden uw ogen ook zo moe van het de hele dag staren naar digitale apparaten of bent u vaak/veel in ruimtes met airconditioning, vochtige ruimtes of juist droge ruimtes? De eisen voor uw ogen wisselen steeds eigenlijk zou u een contactlens moeten hebben die zich aan deze wisselende omstandigheden aanpast.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 25 mei 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Acuvue

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Senofilcon A

Watergehalte 38

Zuurstofdoorlaatbaarheid 121

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Kenmerken Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe daglenzen

  • Als uw ogen vermoeid aanvoelen door het staren naar digitale apparaten of het werken in uitdagende omgevingen, kan deze lens u helpen uw veeleisende dagen bij te houden
  • Daglenzen, verkrijgbaar in doosjes van 30 of 90 lenzen.
  • Alle Acuvue contactlenzen filteren standaard meer dan 98% van de UVB-straling van de zon en 85% van de UVA-straling.
  • Door de exclusieve Hydraluxe™ technologie heeft deze contactlens traanachtige eigenschappen die in samenwerking met uw natuurlijke traanfilm uitmuntende prestaties leveren op het gebied van comfort, zicht en hantering gedurende uw veeleisende dagen.<.li>

Acuvue Oasys 1-day is ontworpen met de HydraLuxe™-technologie om uw ogen fris en scherp te houden gedurende alle uitdagingen tijdens de dag. Deze nieuwe contactlens heeft traanachtige eigenschappen, die samenwerken met uw eigen traanvocht. U heeft hierdoor de gehele dag een optimaal comfort en zicht. Bovendien blijft de lens die hele tijd lekker soepel.

Citaat Johnson & Johnson:
"We zijn dieper ingegaan op de wens naar een contactlens die zich staande kan houden aan de eisen van het moderne leven. Dit bestaat onder andere uit het kijken naar beeldschermen en telefoons, maar ook het leven en werken in gebouwen met airconditioning. Elk van deze omstandigheden heeft invloed op de natuurlijke traanfilm en zal deze destabiliseren gedurende de dag, waardoor het draagcomfort afneemt.
Met traanvocht gelijke moleculen ingespoten materiaal, die de natuurlijke traanfilm aanvullen, tezamen met een vergroot optisch gebied, zodat ook bij een vergrootte pupil het zicht met 1-DAY ACUVUE OASYS with HydraLuxe goed blijft is het comfort echt hoger van deze revolutionaire nieuwe contactlens. Verder is de diameter van Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe vergroot om zo een betere passing te krijgen over het gehele oog, zodat ook bij het knipperen de lens beter gepositioneerd blijft."

 

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe ook alle overige Acuvue contactlenzen van Johnson & Johnson in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe

5.0 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
83% Aanbevolen

Gebasseerd op 12 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling